Luk

Nye De 7 tegn aktiviteter på vej

Mangler du inspiration til hvordan du kan arbejde med De 7 tegn i dit frivillige arbejde eller er du i fuld gang med at planlægge oplysningsindsatsen til Stafet For Livet? Så læs med her. Netop i disse dage er lageret nemlig i gang med at pakke de helt nye De 7 tegn materialepakker.

13. april 2018
Julie H. Mortensen, De 7 tegn

De 7 tegn quiz-udflugten aktiverer quizdeltagerne, som skal på jagt efter de rigtige svar, og sætter gang i snakken om symptomer på kræft og lægesøgning. Backgammon spillet aktiverer de små grå og De 7 tegn Twister spillet udfordrer deltagernes balanceevne og aktiverer hele kroppen – også lattermusklerne. Så glæd dig til at kunne sætte fokus på De 7 tegn på en helt ny måde gennem en kombination af oplysning og underholdning.

Alt hvad du skal bruge bliver samlet i en materialepakke, som bliver tilgængelig på frivillig.dk i både De 7 tegn-gruppen og alle Stafet For Livet-grupper under ”Materialebestilling”. Hold øje med frivillig.dk, hvor der vil komme information om bestilling af materialerne så snart de er helt klar til bestilling. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte projektmedarbejder på De 7 tegn Julie Hedegaard Mortensen på tlf. 35 25 76 86 eller mail jum@cancer.dk.

Denne artikel er en del af FrivilligNyt, maj 2018

4

Kommentarer

Ingrid Rasmussen

Ingrid Rasmussen Hej Julie. Det lyder spændende. Vi har stafet d. 9-10 juni, tror du vi Ian få det til den tid? 
Hilsen Ingrid Rasmussen  Randers Stafet for Livet.

13. april 2018 18:34

Hej Julie. Kan I melde en ca. dato ud for hvornår vi kan bestille? Vi afholder Stafetten i Odense d. 19. og 20. maj og vil utroligt gerne have materialet med på vores stafet. Mvh Margrethe Hjerrild, Stafet for Livet, Odense

13. april 2018 22:30

Inge Brigitte Hansen

Inge Brigitte Hansen Det lyder rigtig spændende - håber vi kan få det med på Stafet for Livet i Helsingør 9-10 juni  - og gerne få det så vi kan sætte os lidt ind i det før stafetten. Med venlig hilsen  Inge Hansen Stafet for Livet - Helsingør 

18. april 2018 15:21

Julie Hedegaard Mortensen Hej alle tre
Hvor er det dejligt, at I har lyst til at bruge materialerne!
Som det ser ud nu er alle materialerne  klar til bestilling i løbet af uge 18, så de første stafetter kan godt nå at få det med.

Skriv endelig hvis I har andre spørgsmål.
De bedste hilsner, Julie

19. april 2018 08:41