Luk

Nye materialer til vores repræsentanter på gaden

Nu har Kræftens Bekæmpelses ”facere” været på gaden i fire måneder, og resultaterne er gode. Mange danskere har sagt ja til at blive medlem af Kræftens Bekæmpelse – en tendens vi kun kan glædes over. Resultaterne har givet os håb om, at vores repræsentanter på gaden kan være med til at hjælpe os til at nå vores mål om 500.000 medlemmer. For jo flere vi er, des større en forskel kan vi sammen gøre.

26. september 2018
TINE SKOV PALLESEN, FUNDRAISING OG MEDLEMMER

I Kræftens Bekæmpelse er vi dybt afhængige og taknemlige for alle, der ønsker at støtte vores livsvigtige sag. Desværre har medlemstallet i en periode været nedadgående, og vi arbejder derfor på at sikre, at vi kan bibeholde vores stemme og indflydelse, så vi sammen kan gøre en forskel for alle, der bliver berørt af kræft – enten som patient eller pårørende.

Vores evaluering viser, at den måde, vi møder den enkelte på, har en væsentlig indflydelse på kundeoplevelsen, og derudover er det ligeledes vigtigt med lækkert og informativt salgsmateriale. Vi har derfor opdateret det materiale, som vi bruger, når vi henvender os til danskerne.

Materialet består nu af en ny medlemsbrochure og en tilmeldingsblanket med et girokort, til dem der ikke ønsker at anvende internettet til tilmelding. 

Brochuren adskiller sig fra den foregående, ved at være mere informativ om grundene til at være medlem og vigtigheden af et medlemskab af Kræftens Bekæmpelse. Den er derudover opdateret med de nyeste priser.

Et vigtigt budskab

Fra mandag den 24. september vil de danskere, vi stopper på gaden, få fortalt, hvordan man som medlem af Kræftens Bekæmpelse gør en vigtig forskel. En forskel for de 1 ud af 3 danskere der får kræft – og deres pårørende. For kræft er en sygdom, som flest danskere rammes af, enten personligt eller som pårørende.

Budskabet understøttes af tre gode grunde til, hvorfor man skal blive medlem af vores forening:

1. Du støtter forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

2. Sammen får vi en stærkere politisk stemme.

3. Du får gode rabatter på oplevelser, lækre produkter og meget mere

Og ikke mindst det faktum, at blot tre pct. af vores indtægter går til administration.

Vi håber meget, at disse informationer vil bidrage til en endnu bedre kundeoplevelse for de danskere, der møder vores facere på gaden og som får stukket en brochure i hånden.

Husk de nye materialer

Vi vil gerne appellere til alle om, at I får udskiftet eventuelt gammelt medlemsmateriale. Til jer, der endnu ikke har vores materiale liggende, håber vi meget, at I vil bestille den nye brochure – så vi sammen kan nå målet om 500.000 medlemmer. I kan bestille jeres brochurer på frivillig.dk i jeres lokalforeningsgruppe under "Materialebestilling".

Husk, at du på frivillig.dk altid kan holde dig opdateret om, hvor i landet du kan møde vores facere. Du finder den opdaterede oversigt i din lokalforeningsgruppe – via knappen ”Tele- og fieldmarketingkampagner”.