Luk

Nye pjecer på frivillig.dk

Som frivillig kan det være rart at have information om Kræftens Bekæmpelses arbejde og resultater lige ved hånden. Der ligger nu tre nye udgivelser på frivillig.dk, som du kan downloade.

17. juli 2019
FORENING & FRIVILLIGE
'Kræftens Bekæmpelse - et overblik'

Folderen 'Kræftens Bekæmpelse - et overblik' indeholder konkrete tal og fakta om Kræftens Bekæmpelse.

Kræftens Bekæmpelse - et overblik
Hvis du har brug for helt konkrete tal og basal viden om Kræftens Bekæmpelse, er folderen 'Kræftens Bekæmpelse - et overblik' et godt redskab. Den er netop blevet opdateret og giver et hurtigt og konkret overblik over, hvad foreningen arbejder for.

Der er for eksempel information om kræft, forebyggelse, forskning og om Kræftens Bekæmpelse som organisation.

Man kan også få et overblik over, hvordan man kan få hjælp og støtte i Kræftens Bekæmpelse. For eksempel kan man se, hvor i landet der er kræftrådgivninger.

Du kan downloade folderen på frivillig.dk under fanen 'Ny frivillig'.

Folderen 'Pejlemærker mod 2025'

Folderen 'Pejlemærker mod 2025' giver et overblik over de tre områder, som Kræftens Bekæmpelse vil gøre en særlig indsats inden for de kommende år.

Pejlemærker mod 2025
Frem mod 2025 vil Kræftens Bekæmpelse gøre en særlig indsats inden for tre områder:

  • Et skridt foran kræft
  • Mindre ulighed i kræft
  • Ingen skal stå alene med kræft

I en ny folder kan du læse om de tre pejlemærker, som skal hjælpe Kræftens Bekæmpelse med at nå missionen om, at så få som muligt får kræft, at så mange som muligt overlever kræft, og at livet med og efter kræft bliver så godt som muligt for patienter og pårørende. Pejlemærkerne er vedtaget af hovedbestyrelsen.

Du kan downloade folderen 'Pejlemærker mod 2025' på frivillig.dk under 'Dokumenter'. Den ligger under 'Strategier og vedtægter'.

Kræftens Bekæmpelses årsrapport 2018.

I Kræftens Bekæmpelses årsrapport kan du læse om resultater af arbejdet i 2018.

Årsrapport 2018
I årsrapporten kan du læse om nogle af de mange resultater, som Kræftens Bekæmpelse har opnået i 2018 inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Læs blandt andet om Røgfri Fremtid, der i 2018 oplevede en markant voksende tilslutning, og om den politiske beslutning om at tilbyde gratis HPV-vaccine til drenge, som Kræftens Bekæmpelse har anbefalet. Med Knæk Cancer-støtte blev der oprettet to nye nationale forskningscentre, og app'en 'Sammenholdet' til kræftpatienter og pårørende blev lanceret.

Du kan også læse evalueringen af de 2020-mål, Kræftens Bekæmpelse ambitiøst satte i værk for fem år siden, og så kan du selvfølgelig læse om nogle af de mange imponerende frivilligaktiviteter, som I står for rundt omkring i landet. 

Du kan finde årsrapporten på frivillig.dk under 'Dokumenter'. Find den under fanen 'Strategier og vedtægter'.