Luk

Nyt tilbud til alle medlemmer af Kræftens Bekæmpelse

Nu kan Kræftens Bekæmpelses medlemmer få en særdeles attraktiv rabat på deres forsikringer.

I Danmark er der en lang tradition for samarbejder mellem forsikringsselskaber og medlemsorganisationer. Samarbejder, der giver medlemmer mulighed for at opnå en rabat på deres forsikringer, og evt. mulighed for at få særligt tilpassede forsikringer, som er relevante for organisationernes medlemmer. Den mulighed kan vi nu også tilbyde til vores medlemmer med det nyetablerede samarbejde med Tryg Forsikring.

Vi er utroligt glade for det nye samarbejde, der vil bidrage til at tiltrække flere medlemmer og fastholde vores nuværende. Det vil dermed være med til at sikre, at vi kan understøtte vores vigtige arbejde inden for kræftforskning, støtte til kræftpatienter og pårørende samt forebyggelsesindsatser.

Hvilke fordele tilbyder vi vores medlemmer?
Ud over det økonomiske aspekt muliggør samarbejdet også, at vores medlemmer kan få en særdeles attraktiv rabat på deres forsikringer, samt en særlig tillægsforsikring for 48 kr./år til særlig gavn for kræftramte medlemmer og deres pårørende.

Tillægsforsikringen er udarbejdet baseret på viden fra rådgivningerne og Kræftlinjen for bl.a. at kunne imødekomme ønsket om en bedre rejseforsikring til kræftramte. Vi ved, at en forhåndsgodkendelse, hvor man sikrer sig, man er dækket, hvis sygdommen udvikler sig under rejsen, er svær at få i dag. En mere lempelig forhåndsgodkendelse og rejseafbestilling ved utryghed er nogle af de elementer, der indgår i tillægsforsikringen, og det er en unik mulighed på det danske forsikringsmarked. Vi vil derfor løbende informere vores medlemmer om deres nye unikke medlemsfordele.

Du kan læse mere om tillægsforsikringen på www.cancer.dk/sammen-mod-kraeften fra den 11. oktober.

Vi rådgiver stadig uvildigt, for vi er her for alle berørt af kræft
Det nye samarbejde vil ikke påvirke Kræftens Bekæmpelses rådgivning. Vi vil forsat rådgive uvildigt, hvis et forsikringsselskab ikke lever op til indholdet i forsikringspolicen – også selvom forsikringsselskabet er Tryg Forsikring.

Vi ser meget frem til at præsentere det nye tilbud for vores medlemmer, som vil blive kontaktet for at blive tilbudt et møde med Tryg Forsikring, hvor medlemmets forsikringsvilkår kan drøftes. En lille test i foråret har forstærket vores tro på, at det vil blive taget godt imod.

Samarbejdet er godkendt af Hovedbestyrelsen den 25. september 2021.

Såfremt du har nogle spørgsmål til det nye samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte medlemsservice på medlem@cancer.dk eller 3525 7540.