Luk

Pilotprojekter skal undersøge nye tilbud til medlemmer

En gruppe tilfældigt udvalgte medlemmer vil i de kommende måneder blive inviteret til at deltage i et eller flere pilotprojekter. Formålet er at undersøge nye tilbud til vores medlemmer.

9. august 2021
Lene Mikkelsen, fundraising og medlemmer
Hænder med papirfigurer

Kræftens Bekæmpelse arbejder altid på at gøre vores medlemmer endnu mere tilfredse. Derfor har vi igangsat en række mindre pilotprojekter og undersøgelser for at finde måder at øge tilfredsheden blandt vores nuværende medlemmer – og desuden hverve nye.

Nogle medlemmer vil derfor i løbet af de næste måneder opleve at modtage materiale, der blandt andet handler om interessen for forskellige tilbud. Det kunne være:

  • Et spørgeskema, hvor vi undersøger interessen for et potentielt nyt fordelsprogram.
  • Et spørgeskema, hvor vi undersøger interessen for en app med tilbud og skræddersyet information til det enkelte medlem – såsom information om lokale aktiviteter, om kost og motion eller om rådgivningsmuligheder.
  • En test, hvor eksisterende medlemmer opfordres til selv at hverve et nyt medlem og som tak modtager en gave.

Svarene vil vi bruge i vores arbejde for at skabe en endnu bedre medlemsforening – et arbejde, der også kan komme til at involvere lokalforeningerne. Formålet med at undersøge vores medlemmers behov igennem mindre pilotprojekter og undersøgelser er at få en fornemmelse af, om de forskellige tiltag vil være relevante at videreudvikle.

Har du spørgsmål til undersøgelserne, så kan du kontakte projektleder Lene Mikkelsen på lemi@cancer.dk eller 23 95 32 30.