Luk

Sæt kryds i kalenderen til næste års repræsentantskabsmøde

Tak for deltagelsen ved årets repræsentantskabsmøde. Vi ser frem mod næste års møde den 8-9. maj 2021.

25. juni 2020
FORENING & FRIVILLIGE
Repræsentantskabsmøde 2019

Vi håber at kunne mødes i Kolding den 8.-9. maj næste år. Arkivfoto: Nille Gry Klinge.

De sidste evalueringer er gennemgået, og gode erfaringer er noteret, og repræsentantskabsmødet 2020 er nu slut. Det blev et anderledes - men spændende og velafviklet møde. Og på trods af, at vi måtte mødes digitalt frem for fysisk, var der en flot deltagelse og engagement i både samtaler og i afstemninger.

Cirka 300 tilmeldte delegerede fra lokalforeninger, regionsudvalg og hovedbestyrelsen var samlet til repræsentantskabsmødet, som blev afviklet på frivillig.dk i slutningen af april og starten af maj.

Positive oplevelser med den digitale form
Mange kom med kommentarer og spørgsmål på frivillig.dk, og af de tilmeldte deltog 84 pct. i afstemningen, hvor beretning, regnskab og politisk fokus 2020-2021 for lokalforeninger og regionsudvalg blev godkendt. Der blev også valgt ni medlemmer af hovedbestyrelsen, og Hans Pilgaard blev valgt som ny vicepræsident, efter Per Larsen havde siddet sin periode ud.

Formen på mødet blev ændret til at være digital, da vi grundet situationen med coronavirus ikke kunne mødes i Kolding, som vi plejer. Men selv om det ikke blev som planlagt, var der alligevel nogle positive følger. Eksempelvis var der deltagere, der af forskellige grunde var forhindret i at deltage i det fysiske møde i Kolding, og de fik nu muligheden for at være med alligevel. Evalueringen af mødet viser en stor tilfredshed med formen, men dog også et afsavn af alt det, man kun kan få ved det fysiske møde.

Vi mødes 8.-9. maj næste år
På hovedbestyrelsesmødet den 18. juni genvalgte hovedbestyrelsen alle medlemmer af Udvalget vedrørende repræsentantskabsmødet, der dermed får mulighed for at arbejde videre med de planer, de havde lagt for mødet i år.  Samtidig vil de se på mulighederne for at tage læringen fra i år med sig til næste år, hvor mødet afholdes i weekenden den 8-9. maj. Det bliver et fysisk møde i Kolding, med mindre virus eller andet skulle forhindre det.

Udvalget vedrørende repræsentantskabsmødet består af:

  • Philip Schjerbeck, hovedbestyrelsen (formand)
  • Ida Pedersen, hovedbestyrelsen
  • Susanne Ulk, hovedbestyrelsen
  • Lene Middelhede, regionsudvalget, Region Midtjylland
  • Liva Justesen, Greve Lokalforening
  • Vivian Steen-Knudsen, Lyngby-Taarbæk Lokalforening

Repræsentantskabsmødet er den øverste myndighed i Kræftens Bekæmpelse og hele foreningens møde. Derfor skal alle være velkomne til at komme med input og ideer til næste års afholdelse.

Det kan enten gøres til udvalget eller til Troels Broberg Carlander, organisationskonsulent i Forening og Frivillige, på tbc@cancer.dk eller på tlf. 52 14 41 66.