Luk

Se hvornår gadehververne kommer til din by

I 2017 testede Kræftens Bekæmpelse hvervning af medlemmer på gaderne i udvalgte byer. Resultaterne var gode og mange danskere har sagt ja til at blive medlem. Hovedbestyrelsen har givet grønt lys til, at medlemshvervningen fortsætter med håb om, at vores repræsentanter på gaden kan hjælpe os med at holde medlemstallet over 400.000 medlemmer. Jo flere vi er, des større forskel kan vi gøre.

10. januar 2019
FORENING OG FRIVILLIGE

I Kræftens Bekæmpelse er vi dybt afhængige og taknemmelige for alle, der ønsker at støtte vores livsvigtige sag. Desværre har medlemstallet i en periode været nedadgående, og vi arbejder derfor på at sikre, at vi kan bibeholde vores stemme og indflydelse, så vi sammen kan gøre en forskel for alle, der bliver berørt af kræft.

Flotte testresultater
I 2017 testede Kræftens Bekæmpelse hvervning af medlemmer på gaden i samarbejde Storm Group, som er et af landets bedste bureauer. Testen har til og med udgangen af november måned 2018 betydet en medlemstilgang på 2.850 medlemmer.

På baggrund af de flotte resultater og værdifulde erfaringer har Hovedbestyrelsen besluttet at fortsætte medlemshvervningen på gaden.

Du finder tele- og marketingkampagnerne i højre hjørne.

Hvornår er gadehververne i din by?
Afdelingen "Fundraising & Medlemmer" orienterer lokalforeningsformændene pr. e-mail i de kommuner, som vil få besøg af gadehververne i den kommende uge. 

Du kan altid finde den aktuelle lokalitetsplan for gadehververne på frivillig.dk i din lokalforeningsgruppe via knappen ”Tele- og marketingkampagner".

Sådan foregår medlemshvervningen

  • Afdelingen "Fundraising & Medlemmer" i Kræftens Bekæmpelse etablerer et team, som varetager hvervearbejdet i hovedstadsområdet og dele af Sjælland. Hvervearbejdet i det øvrige Danmark sker i tæt samarbejde med Storm Group.
  • Der vil blive lagt vægt på, at de ordenlighedsprincipper, som gælder i al almindelighed for hvervearbejdet, hvilket blandt andet indebærer at optræde høfligt, lyttende, anerkendende og med respekt for et nej. Derudover vil der blive fulgt op over for de nyhvervede medlemmer, så der sikres en høj kvalitet i hvervearbejdet.

Et vigtigt budskab
Danskerne på gaden får fortalt, hvordan man som medlem af Kræftens Bekæmpelse gør en vigtig forskel for de mange danskere, som hvert år får kræft helt tæt på. Budskabet understøttes af gode grunde til, hvorfor man skal blive medlem af vores forening:

  • Du støtter forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.
  • Sammen får vi en stærkere politisk stemme
  • Du får gode rabatter på oplevelser, lækre produkter og meget mere
  • Blot tre pct. af vores indtægter går til administration.

Vidste du?
Analyser viser, at 77 pct. af befolkningen har en positiv eller neutral holdning til gadehvervning. Det er dog en forudsætning, at sagen opleves relevant, og at medarbejderne på gaden opfører sig respektfuldt og ordentligt.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Chef for Medlemsservice, Tele – og Field Marketing, Ole Saatterup, olesa@cancer.dk