Luk

Sidste chance for at stemme

Årets repræsentantskabsmøde er ved at nærme sig sin afslutning. Sidste chance for at stemme er på søndag den 3. maj.

1. maj 2020
FORENING & FRIVILLIGE

Kræftens Bekæmpelses præsident Lykke Friis spejder efter de sidste stemmer til repræsentantskabsmødet (billedet er fra 2019). Foto: Nille Gry Klinge.

Dette års repræsentantskabsmøde er ved at lakke mod enden. På søndag den 3. maj er det nemlig sidste chance for at afgive sin stemme. Vi vil gerne sige jer alle en stor tak for at tage så godt imod denne nye mødeform. Vi har haft mange besøgende på repræsentantskabsmødets side på frivillig.dk, og der har været en stor debatlyst, hvilket har været rigtig positivt.

Vi har løbende orienteret omkring mødets form, samt hvordan det digitale repræsentantskabsmøde er blevet modtaget her på frivillig.dk, og vi håber, at I alle har følt jer trygge og velinformeret i processen.

I sidste uge var siden åben for deltagere – nu er alle velkomne til at læse materialet og se de videoer, der er lavet, samt ikke mindst læse de mange indlæg, der er kommet til de forskellige punkter. Man skal logge ind på frivillig.dk for at finde siden. Den ligger ude i venstre kolonne under 'Repræsentantskabsmøde 2020'.

Resultater i næste uge
Mødet er stadig i gang, og i skrivende stund har 2/3 af de stemmeberettigede afgivet deres stemme, hvilket er ca. 200 personer. Så husk, at det er nu, de sidste af jer skal stemme, inden vi lukker for afstemningen på søndag den 3. maj. 

I næste uge offentliggør vi resultaterne.

Hvis I oplever problemer med afstemningen, skal I endelig ikke tøve med at kontakte enten Ib Lindstrøm på tlf. 35 25 75 05 eller Stine Strandkjær på tlf. 35 25 75 06. De sidder klar til at hjælpe.