Luk

Sidste chance for kommentarer og spørgsmål til repræsentantskabsmødet

Vi nærmer os næste skridt i årets repræsentantskabsmøde. Lørdag kl. 15.00 lukker muligheden for at kommentere og stille spørgsmål, og afstemningen sættes i gang. 

24. april 2020
FORENING & FRIVILLIGE

Der er frist for kommentarer og spørgsmål til punkterne på dagsordenen lørdag kl. 15.00. Foto: Colourbox.

Der har været fuld gang i repræsentantskabsmødet siden i tirsdags d. 21. april, hvor vi åbnede hjemmesiden på frivillig.dk. Der er taget rigtig godt imod den nye form, og der er både blevet stillet spørgsmål og kommenteret inde på siden. 

Nu nærmer vi os næste fase af mødet. Lørdag den 25. april kl. 15.00 lukkes der nemlig for muligheden for at kommentere og stille spørgsmål, og afstemningen begynder.

Alt materiale og indhold på siden vil dog fortsat være tilgængeligt. Det er udelukkende muligheden for at kommentere og stille spørgsmål, der lukker, så alle stemmer på samme grundlag.

Sådan foregår afstemningen
Fredag den 24. april vil alle delegerede modtage et elektronisk afstemningsskema på e-mail. Dette skal bruges til at stemme til hver enkelt af de vedtægtsbestemte dagsordenspunkter. Afstemningen behandles naturligvis anonymt. Afstemningsskemaet skal være Kræftens Bekæmpelse i hænde senest søndag den 3. maj.

Det vil fremgå tydeligt af den mail, du får tilsendt sammen med afstemningsskemaet, hvordan skemaet udfyldes. Vær dog ekstra opmærksom på, hvordan du skal stemme på kandidaterne til hovedbestyrelsen. Ifølge vedtægterne skal kandidaterne vælges efter pointmetoden, hvor alle kandidaterne skal have en stemme. Du stemmer ud fra prioriteret rækkefølge, hvor den kandidat, du ønsker at prioritere højest, får 9 point. Den kandidat, du ønsker at prioritere næsthøjest, får 8 point osv. Den kandidat, du ønsker at prioritere mindst, giver du 0 point.  

Vi sidder klar til at hjælpe med gode råd og vejledning. Vi kan som altid kontaktes via tlf. 35 25 75 03 eller mail frivillig@cancer.dk