Luk

Slå et slag for kuglerne gør en forskel

Med golfturneringen Slå et Slag for kuglerne sætter Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Dansk Golf Union fokus på mænd og kræft og samler ind til fordel for kampagnen Mand det nytter.

Turneringen sætter fokus på, at kræft fortsat er den hyppigste dødsårsag blandt mænd i Danmark – og ved at deltage, hjælper golfklubberne os med arbejdet for at ændre dette kedelige faktum.

Der har fra maj til oktober 2018 været afholdt mere end 50 lokale golfturneringer. Samlet set har 2.800 golfspillere via startfee, lotterier, auktioner mm. indsamlet 600.000 kr. Et utrolig flot resultat, som vi er meget taknemmelige for. Vi ser resultatet som et bevis for, at når vi står sammen om aktiviteter, kan vi gøre forskel for de kræftramte mænd og deres pårørende. 

I den forbindelse vil vi gerne sende en stor tak til alle frivillige, der har været engageret i det store arbejde det er, at arrangere de mange Slå et Slag turneringer.

Ønsker du og  din golfklub at være en del af Slå et Slag turneringen til næste år, kan I allerede nu tilmelde jer på www.slåetslag.dk.

At slå et slag for kuglerne – og kræftsagen – gør en forskel.