Luk

Sløjfen er lukket. Hvad skal der ske nu?

Det sidste nummer af Sløjfen er udkommet. Med lukningen bliver der plads til, at vi kan forbedre kommunikationen på vores online platforme, som forhåbentlig vil gøre det endnu lettere for dig at få nyheder om det frivillige arbejde i Kræftens Bekæmpelse.

31. oktober 2018
Forening og Frivillige

Fremadrettet vil vi have mere fokus på at synliggøre, anerkende og understøtte det frivillige arbejde til gavn for kræftsagen. Vi har undersøgt, hvad I peger på som vigtigt i forhold til kommunikationen.

I vil blandt andet gerne have aktuelle og tilgængelige historier og portrætter, et relevant frivillig.dk, hjælp til at fortælle om de politiske fokusområder og kræftsagen generelt, hjælp til at skabe synlighed i pressen, hjælp til rekruttering og anerkendelse for jeres frivillige indsats. Svarene er fundet i trivselsundersøgelser, brugerundersøgelser og interviews med frivillige.

Nye tiltag

Frivillighistorier

Vi vil bruge mere tid på at komme rundt i landet og vise den forskel, som det frivillige arbejde gør i Kræftens Bekæmpelse. Tøv ikke med at sende dine historier ind på frivillig@cancer.dk. Vi vil meget gerne høre og dele dem, så andre også kan blive inspireret.

Pressen

Vi vil gøre en større indsats for at få pressen til at sætte fokus på frivillige arbejde i Kræftens Bekæmpelse, så endnu flere får øjne på, at det er muligt at bidrage som frivillig til gavn for kræftsagen.

Frivillig.dk

Vi vil forbedre frivilligportalen, frivillig.dk, så den bliver mere brugervenlig og relevant. Hver måned logger knap 9500 frivillige ind for at hente værktøjer, bestille materialer, læse nyheder mm.  

Politiske fokusområder

Vi vil gøre det lettere at arbejde med Kræftens Bekæmpelses politiske fokusområder ved at understøtte jer med idéer og information om, hvordan I kan være med til at påvirke den politiske dagsorden lokalt og regionalt.

Medfortællere

Vi vil gøre det lettere at være medfortællere for kræftsagen ved at klæde jer på med information om forskning, fakta, statistik og hvad de indsamlede midler bliver brugt på.

Værktøjer

Vi vil sørge for, at I bliver understøttet bedre i jeres frivillige arbejde ved fortsat at udvikle nye værktøjer, som kan lette jeres daglige arbejde.

Sidste udgave af Sløjfen
Tak til alle jer, som har bidraget med mange gode input og historier til Sløjfen. Læs det allersidste nummer her.