Luk

Stafet For Livet får nyt design med globale farver

Designlinjen i Stafet For Livet har fået et ansigtsløft. Ændringerne skal være med til at bevare Kræftens Bekæmpelses stærke brand, øge synligheden og skabe en tydeligere forbindelse til det globale netværk, Stafet For Livet er en del af. Udskiftningen sker løbende, så vi får brugt de materialer, vi allerede har.

3. december 2020
FORENING & FRIVILLIGE

Stafet For Livets nye logo.

Stafet For Livet er en del af verdens største bevægelse mod kræft. I 29 lande verden rundt går lokalsamfund sammen med det samme formål - at give håb og støtte til alle som er berørt af kræft.

Uanset om du går stafet i Indien, Kenya eller Argentina, så vil du møde et logo der består af sol, måne og stjerner. Elementerne er et symbol på, at kræft aldrig sover, og at det er hårdt arbejde døgnet rundt at være kræftpatient. Det er også et symbol på, at vi kæmper sammen til Stafet For Livet – både i de lyse og de mørke timer.

Nye farver og justeret logo til Stafet For Livet
Kræftens Bekæmpelse har for nyligt fået en ny visuel identitet, som blandt andet inkluder en justering af sløjfen og en ny unik skrifttype (som er blevet navngivet ”Fighter”). Ændringerne har været nødvendige for at bevare vores stærke brand, øge vores synlighed, skabe sammenhæng mellem vores aktiviteter og for at sikre, at vi fremstår tidssvarende.

Stafetternes indsats med at skabe synlighed om kræftsagen er et afgørende bidrag til Kræftens Bekæmpelses stærke brand. Derfor har det også været en selvfølge, at Stafet For Livets designlinje skulle have et ansigtsløft.

Den lilla farve går igen i hele verden, mens vi i Danmark indtil nu har været blå.

Vi har samtidig ønsket at styrke fortællingen om, at vi er en del af verdens største bevægelse mod kræft. Derfor har vi valgt at ændre logoets farve fra blå til lilla, som er den farve vores globale paraplyorganisation har defineret, og som langt de fleste stafetnationer læner sig op af.

Vi fastholder derimod den glade gule farve (i en opdateret nuance), så vores modige Fightere vil fortsat gå i front og stråle om kap med solen.

Materialer udskiftes løbende
Stafet For Livets nye designmanual er tilgængelig for styregruppefrivillige på frivillig.dk, og konsulentteamet vil stå til rådighed for hjælp og vejledning. Udskiftningen af logoer kommer dog til at ske løbende – for vi smider selvfølgelig ikke gode og brugbare materialer ud, bare fordi vi har fået nyt look.