Luk

Tag stilling til dine oplysninger på frivillig.dk

For at beskytte personoplysninger er der lavet en ændring på frivillig.dk, som betyder, at din e-mailadresse ikke længere er synlig for andre medlemmer i de forskellige grupper. Du skal derfor selv gå ind og ændre dine indstillinger, hvis du gerne vil have vist din e-mailadresse.

27. december 2019
FORENING & FRIVILLIGE

Gå ind og rediger din profil, hvis andre brugere af frivillig.dk skal kunne se din e-mailadresse. Foto: Colourbox.

Kræftens Bekæmpelse har i årets løb gennemført tests af frivillig.dk i forhold til overholdelse af den nye Databeskyttelsesforordning (GDPR), der trådte i kraft sidste år.

I den forbindelse har vi lavet en ændring af profilvisningen for dig som bruger af frivillig.dk, der betyder, at din e-mailadresse ikke længere er synlig for andre medlemmer i de forskellige grupper, du er medlem af.

Hvis du fortsat ønsker, at din e-mailadresse skal være synlig, skal du derfor aktivt gå ind og ændre denne indstilling, hvilket gøres under redigering af din profil.  

Har du spørgsmål til ændringen, er du meget velkommen til at kontakte én af vores administrative koordinatorer i Forening og Frivilliges Sekretariat – Rikke Stefani på rist@cancer.dk eller Gitte Bargholz Heinola gitteba@cancer.dk, som sidder klar til at hjælpe.