Luk

Tak for i år

Kræftens Bekæmpelses formand Helen Bernt Andersen ser tilbage på det meget anderledes år, der er gået, og sender en varm tak til alle frivillige. Se hendes julehilsen.

19. december 2020
STINE LYNGHARD, PATIENTSTØTTE & FRIVILLIG INDSATS

Det er en stolt formand for Kræftens Bekæmpelse, som ser tilbage på året, der er ved at rinde ud. 2020 har været udfordrende og uforudsigeligt, men alligevel har rigtig meget kunnet lade sig gøre takket være alle jer, der brænder for at gøre en forskel for kræftsagen.

Helen Bernt Andersen ønsker alle 46.000 frivillige i Kræftens Bekæmpelse en glædelig jul og et rigtig godt nytår.

- I skal hver og en af jer have en kæmpe tak for det utroligt flotte arbejde og den indsats, som I alle sammen har været med til at få gjort mulig, siger Helen Bernt Andersen.

Se formandens julehilsen ved at trykke på billedet.

2

Kommentarer

Anne Lund Kære Helen - selv tak. Ja 2020 har på mange måder været et udfordrende år for os alle, men når det så er sagt, synes jeg man på næsten endnu stærkere måde har mærket, at man ude hos os i Lokalforeningerne og borgerne rundt om os står endnu mere sammen om Kræftens Bekæmpelse. Vi håber på lysere tider i 2021 og ser frem til forhåbentligt mange gode oplevelser. Godt nytår - mange hilsner fra Lemvig

19. december 2020 16:46

Kære Helen
Mange tak for de flotte ord - og selv tak.  Ja, vi har været udfordret i de sidste 9 måneder, men det ligner som om vi kan se lyset for enden af tunellen.  Lige nu hører jeg, at EMA har anbefalet en betinget godkendelse af vaccinen og i løbet af en kort tid skulle den endelig godkendelse være på plads.  Så håber jeg, at i løbet af de næste 6 til 9 måneder er alle vaccineret her i Danmark, og med faldende smittetal vil Danmark være "genåbnet" i rimeligt omfang, inden vi skal ud og samle penge i april 2021.


Selv om der var en del vanskeligheder, kunne vi gennemføre aktiviteterne i de omfang, det var muligt - takket være de mange frivilliges modig indsats og den teknologiske udvikling.  Alle frivillige venter på at "trykke på speederen", så snart det er muligt.


På tærskelen til et forhåbentligt CORONAFRIT fremtid ønskes du en GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR. 

21. december 2020 16:16