Luk

Tilmeldingen er åben til repræsentantskabsmødet

Nu kan I melde jer til årets repræsentantskabsmøde. Vi glæder os til at byde velkommen igen i år til en fantastisk og informationsrig weekend lørdag den 2. maj og søndag den 3. maj på Comwell i Kolding.

3. marts 2020
FORENING & FRIVILLIGE

Både frivillige og medarbejdere beskriver repræsentantskabsmødet som årets højdepunkt i Kræftens Bekæmpelse. Foto: Nille Gry Klinge.

Der er nu åbnet for tilmelding til Kræftens Bekæmpelses repræsentantsskabsmøde 2020. Tilmeldingen ligger her på frivillig.dk, hvor I også løbende vil kunne finde mere information om repræsentantskabsmødet. Fristen for tilmelding er den 25. marts.​  

Det er delegerede fra lokalforeninger og regionsudvalg samt hovedbestyrelsen og andre inviterede, der har mulighed for at tilmelde sig. 

Spændende program
Det er på repræsentantskabsmødet, at hele grundlaget for Kræftens Bekæmpelses arbejde bliver lagt. De langsigtede mål og planer bliver drøftet og godkendt, og præsidium og hovedbestyrelse skal vælges.​ Samtidig er det en hyggelig og inspirerende weekend, hvor vi har mulighed for at mødes på kryds og tværs, lytte til temaoplæg, deltage i videnscaféer og fejre alle de flotte resultater, vi sammen er med til at opnå.

Læs meget mere om repræsentantskabsmødet her.

Hvis du vil tilmelde dig, skal du skal blot udfylde felterne i tilmeldingsformularen. Har du spørgsmål til formularen, er du velkommen til at kontakte os i sekretariatet på tlf. 35 25 75 13.