Luk

Nu er hjemmesiden for repræsentantskabsmødet åben

Vi har taget første skridt i afviklingen af det anderledes repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 21. april åbnede vores udbyggede hjemmeside for repræsentantskabsmødet på frivillig.dk. Her kan du finde information om punkterne på dagsorden samt kommentere og stille spørgsmål.

20. april 2020
FORENING & FRIVILLIGE, ARTIKEL OPDATERET 22. APRIL

Repræsentantskabsmødet foregår hjemme foran computeren i år. Foto: Colourbox.

Det er tid til at sidde klar ved tasterne derhjemme, hvis du har tilmeldt dig årets repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 21. april åbnede vi nemlig vores udbyggede hjemmeside for repræsentantskabsmødet her på frivillig.dk. Vi glæder os til at byde alle repræsentanter indenfor i det anderledes forum for repræsentantskabsmødet, hvor vi håber på livlige digitale drøftelser og god brug af afstemningsmulighederne.

For at finde siden skal man logge ind på frivillig.dk og finde det punkt, der hedder 'Repræsentantskabsmøde 2020' i venstre side.

Materialer og dialog
På vores fysiske repræsentantskabsmøde har vi altid godt gang i drøftelserne omkring de vedtægtsbestemte punkter på dagsordenen. Det håber vi stadig vil være tilfældet på vores hjemmeside, dog på afstand af hinanden. Derfor har vi oprettet gode muligheder for kommentarer og dialog, som de delegerede kan bruge.

Siden vil være åben indtil lørdag den 25. april kl. 15.00. 

I det tidsrum kan man som delegeret finde og læse hovedbestyrelsens beretning, en præsentation af årsregnskabet, de politiske fokusområder, informationer om valg af medlemskontingent og revisor, indkomne sager samt levnedsbeskrivelser for kandidaterne, der stiller op til præsidiet og hovedbestyrelsen. Det er også I dette tidsrum, at I har mulighed for at kommentere og stille spørgsmål. Der vil ligge videoer til hvert punkt, hvor Kræftens Bekæmpelses præsident Lykke Friis beskriver præcist, hvad punktet omhandler.

Afstemning i næste uge
Fredag den 24. april vil alle delegerede modtage et afstemningsskema på mail. Dette skal bruges til at stemme til hver enkelt af de vedtægtsbestemte dagsordenspunkter. Afstemningen behandles naturligvis anonymt. Afstemningsskemaet skal være udfyldt ved udgangen af repræsentantskabsmødet søndag den 3. maj. Med afstemningsskemaet følger en udførlig vejledning til, hvordan man stemmer.

Læs mere om repræsentantskabsmødet her:

Sådan kommer repræsentantskabsmødet til at foregå

Vi sidder selvfølgelig også klar i sekretariatet til at hjælpe med gode råd og vejledning. Vi kan som altid kontaktes via telefon 35 25 75 03 eller på mail frivillig@cancer.dk