Luk

Trendy blogger besøger IGEN – Kræftens Bekæmpelses genbrug

Kræftens Bekæmpelses genbrug i Kolding fik i april besøg af den kendte modeblogger Mie Schmidt, som guider til, hvordan man hurtigt skaber sig et moderigtigt look af genbrugstøj.

Kolding er hjemby for en af landets store designskoler, og derfor også for mange mode- og designinteresserede unge. En af vores største genbrugsbutikker ligger i Kolding, så det var oplagt, at den kendte modeblogger Mie Schmidt brugte netop vores butik til at vise, hvordan man bedst sammensætter et mode-look af genbrugstøj til en fornuftig pris.

I filmen skal Mie Schmidt sammensætte et look for kun 200.- kr. og hun har kun en halv time til det. Mens Mie går rundt mellem butikkens stativer og hylder for at finde sit genbrugsguld, fortæller hun seeren om, hvordan hun plejer at handle genbrugstøj, og hvad man skal være særlig opmærksom på.

Heldigvis får vores butik i Kolding flere gange ros af den unge genbrugshaj, og hun får uden megen sved på panden sammensat et look med både sko og frakke på den halve time. En sjov gimmick, som vi selvfølgelig er stolte over i IGEN. Vi har nemlig altid vidst, at vi var trendy!

Filmen er lavet af TV Syds ungdomsredaktion SCHWUNG. Den kan ses her eller f.eks. på IGEN-Koldings facebookside.