Luk

Tusind tak for en fantastisk Lyserød Lørdag

Lørdag den 6. oktober blev Danmark for 11. år i træk indhyllet i lyserødt, da Lyserød Lørdag løb af stablen.

11. oktober 2018
Lyserød Lørdag sekretariatet

Mere end 2.000 frivillige og mange lokale erhvervsdrivende var trukket i det lyserøde arbejdstøj for at samle ind til brystkræftsagen. I år var vejret med de fleste, hvilket resulterede i en masse mennesker på gader og stræder. Dermed var der også mange glade deltagere på de sjove, skæve, rørende, udfordrende og ikke mindst inspirerende aktiviteter, som fandt sted i løbet af uge 40.

På Lyserød Lørdag kan alle være med og gøre en forskel. Det er bredden i arrangementerne, der giver Lyserød Lørdag sin styrke og popularitet. For uanset om man er ung eller ældre, stor eller lille, aktiv arrangør eller forbipasserende, så er der noget, man kan være med i eller støtte op om.

Og vi kan se på de fantastiske billeder, der så småt tikker ind på Lyserød Lørdag sekretariatet, at de frivillige arrangører og erhvervsdrivende har haft nogle gode dage og virkelig sørget for, at mange steder i Danmark har været klædt i lyserødt.

På vegne af Støt Brysterne kampagnen og Lyserød Lørdag sekretariatet skal der lyde et stort og dybfølt TAK for den store indsats og det enorme engagement, som blev vist ude i landet. Vi er så utrolig taknemmelige fordi frivillige år efter år stiller op for brystkræftsagen.

Lyserød Lørdag i Aalborg

Denne artikel er en del af FrivilligNyt, oktober 2018.