Luk

Vær med i Danmarks største velgørenhedsløb

Søndag den 3. maj afholdes YOU RUN – løb for din sag i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, Folkekirkens Nødhjælp, Scleroseforeningen og Læger uden Grænser, som sammen med YOU RUN-organisationen har skabt Danmarks største velgørenhedsløb.

13. januar 2015
Carina Bang, Fundraising og medlemmer

Løb og støt Kræftens Bekæmpelse

YOU RUN – løb for din sag bliver stort og farverigt med underholdning, kendte ambassadører – og ikke mindst en masse glade deltagere og tilskuere. Det er en utrolig smuk, men også krævende, rute. Distancen er en kvartmaraton (10,549 km) eller halvmaraton (21,098 km), med start og mål ved Den Sorte Diamant.


Kræftens Bekæmpelse kæmper for et liv uden kræft og vi er afhængige af private donationer, så støt os og vær med i det stort anlagte løb 3. maj 2015 – for din egen skyld, og for alle dem, der rammes af kræft hver dag.

Når du tilmelder dig YOU RUN – løb for din sag opretter du samtidig din online-indsamling, får din egen løbeside og kan samle ind til den gode sag. Du kan oprette dig som enkeltperson, eller lave et hold og løbe med dine venner, familie og kollegaer.


Vær med i konkurrencen om en superlækker cykel

Tilmeld dig YOU RUN – løb for din sag allerede i dag her hvor du også kan læse mere om løbet.
Når du tilmelder dig YOU RUN som løber for Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk med i lodtrækningen om en superlækker cykel fra Biomega (model: NYC 8 Speed Electronic) til en værdi af 13.399 kr. Præmien udtrækkes og udleveres på selve løbsdagen.

Vi glæder os til at se dig i YOU RUN - løb for din sag søndag den 3. maj 2015