Luk

Vær med til at sætte retningen for fremtidens politiske indsatser

Du kan være med til at sætte retningen for de politiske indsatser, som skal gælde fra 2022 til 2024. Meld dig til en workshop og bliv præsenteret for forslag til indsatserne. Du kan på workshoppen komme med input til de eksisterende forslag og selv foreslå andre politiske indsatser.

17. juni 2021
PATIENTSTØTTE & FRIVILLIG INDSATS
Hænder, der former et hjerte

Efter sommerferien går vi i gang med at vælge de politiske indsatser, som skal være en del af Politisk Fokus for lokalforeninger og regionsudvalg efter repræsentantskabsmødet i 2022.

Hvis du er frivillig i en lokalforening, et regionsudvalg eller hovedbestyrelsen, kan du være med til at pege på hvilke politiske indsatser, der skal vælges. Det gør du ved at deltage i workshops på Teams i august:
Workshop om lokalforeningernes politiske indsatser 16. august kl. 16.30-18
Workshop om regionsudvalgenes politiske indsatser 17. august kl. 16.30-18

På workshoppen vil du blive præsenteret for fagafdelingernes forslag til politiske indsatser, som du kan komme med input til, og du kan også komme med andre forslag til politiske indsatser.

Tilmeld dig ved at skrive til June Hummelshøj Bjerg på jhb@cancer.dk senest d. 10. august.

De to workshops er starten på en proces med at udarbejde det nye forslag til Politisk Fokus 2022-24. Dvs. Politisk Fokus vil gælde for to år, og repræsentantskabet vil derfor blive bedt om at ændre vedtægterne, så Politisk Fokus fremover kan være flerårig. Det vil I også høre mere om.

Årshjul over proces for Politisk Fokus

Årshjul over proces for Politisk Fokus