Luk

Vær med til Knæk Cancer

Sidste år trak utrolig mange frivillige ærmerne op under Knæk Cancer og stablede forskellige indsamlingsaktiviteter på benene. Det resulterede i, at vi sammen med støtte fra danskerne og erhvervslivet fik indsamlet over 141 millioner kroner.

16. september 2019
FUNDRAISING & MEDLEMMER

Der bliver lavet mange kreative indsamlinger under Knæk Cancer. Foto: Fundraising & Medlemmer.

Sammenhold, håb og næstekærlighed. De tre stærke ord går igen, når frivillige peger på, hvorfor de år efter år er med til at samle penge ind under Knæk Cancer. Og det er med stolthed og glæde, vi kan fortælle, at mange frivillige allerede er i fuld sving med planlægge, hvilke aktiviteter de vil arrangere under budskabet 'Knæk Cancer'.

Kræftens Bekæmpelses ambitioner er tårnhøje. Vi vil knække Cancer. Og det kan vi kun med jeres hjælp. Uden jer vil det nemlig ikke være muligt for os at række ud til så mange danskere.

Inspiration til indsamlingsaktiviteter
Om du vil slå naboens græs for en 20’er, bage en kage eller sælge ud af klædeskabet, vælger du helt selv. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan I som frivillige samler ind. Vores eneste krav er, at I laver noget, som I synes er sjovt, overskueligt og hyggeligt. Det ved vi nemlig, at jeres familie, netværk og lokalområde vil støtte op om. 

På Knæk Cancer hjemmesiden kan du lade dig inspirere og finde gode ideer til forskellige arrangementer. Du kan også downloade gratis materialer, heriblandt en Knæk Cancer guirlande og en skabelon til Knæk Cancer kagepynt.  

Hvis du opretter en indsamling eller en aktivitet på siden, kan du nemt se, hvor mange penge der løbende samles ind. Når du opretter en indsamling, får du også en unik sms kode, så du nemt kan modtage betaling via sms til din indsamling. Hver en krone tæller!

Vil du følge med indtil da, kan du løbende blive opdateret på kampagnen og de spændende aktiviteter, der sker rundt omkring i Danmark på knækcancer.tv2.dk, på Facebook og i Knæk Cancer gruppen på frivillig.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Birthe Nielsen på bini@cancer.dk eller tlf. 28 99 01 27.