Luk

Velkommen til det nye frivillig.dk

Måske har du bemærket at frivillig.dk ser anderledes ud? Det har du fuldstændig ret i. Der er i den sidste tid blevet arbejdet på højtryk for at skabe nogle ændringer, som øger brugervenligheden og gør det lettere for dig at være frivillig.

15. marts 2018
Forening og Frivillige

Store dele af siden er, som du kender den, blot i et nyt og mere brugervenligt design. Derudover er der lagt stor vægt på, at siden i langt højere grad er tilpasset mobil og tablet, så du lettere kan bruge frivillig.dk på farten.

Udover designet, hvad er så nyt?

Ny frivillig

Denne side er for dig, som er ny frivillig i Kræftens Bekæmpelse, eller som ønsker at blive det. Her kan du læse om, hvad det vil sige at være frivillig i Kræftens Bekæmpelse, hvad du kan lave samt, hvordan du kommer i gang – både i dit frivillige arbejde og på frivillig.dk.

Dokumenter

Her finder du blanketter, skabeloner, retningslinjer, strategier og vedtægter. Alle generelle dokumenter, som er relevante på tværs af det frivillige arbejde.

Grupper

Gruppens menu er nu placeret som en vandret menulinje inde i gruppen, hvor den før var placeret i venstre side. Det er ikke alle menupunkter, der er synlige på gruppens forside. Derfor er der i højre siden af menulinjen tre prikker, som ruller resten af menupunkterne ud.

Ud over menuen, er det blevet udarbejdet nogle nye tiltag, så du kan ændre skriften og bruge emojis på vægbeskeder samt uploade coverbillede til gruppen.

Praktisk information (grupper)

I dette menupunkt finder du dokumenter og redskaber, som er brugbare i dit specifikke frivillige arbejde. Praktisk information har fået en helt ny struktur, så det er nemmere at få overblik over kategorierne.

Kurser og møder

Kursussiden har fået et danmarkskort, så du let kan få et overblik over kurserne – både i hele landet og i nærheden af din bopæl. Derudover vil du fremadrettet kunne se og tilmelde dig alle typer kurser og arrangementer – også på lokalt plan.

Der er mere på vej

Selve siden er færdig, men har vi flere funktioner på vej. Hold øje med nyhederne på frivillig.dk for mere information.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at skrive til os på frivillig@cancer.dk.

Rigtig god fornøjelse med det nye frivillig.dk!

Denne artikel er en del af FrivilligNyt, marts 2018