Luk

Vi har fået ny arvebrochure

Den nye brochure ”En guide til arv og testamente” er en samlet vejledning, som kan hjælpe læserne med at blive klogere på arv og testamente. Den kan bruges, uanset om man ønsker at betænke Kræftens Bekæmpelse i testamentet eller ej.

5. marts 2019
FORENING OG FRIVILLIGE
Foto af arvebrochure

Selv om det for mange kan være svært at forholde sig til sit eget testamente, opleves det ofte, at det giver ro i maven, når det er gjort. Så er der styr på, hvem der arve hvad, og man får skrevet ind, at lige præcis dén ting skal en særlig ven eller måske Kræftens Bekæmpelse arve.

Vi oplever en stigende interesse for mulighederne for at testamentere til vores arbejde, og derfor har vi valgt at opdatere de eksisterende arvebrochurer ”Værd at vide om dit testamente” og ”Skriv kræft ud af historien” med en ny samlet brochure, som hedder ”En guide til arv og testamente”.

Overblik over arv og testamente
Brochuren hjælper læserne med at blive klogere på arv og testamente i deres konkrete tilfælde, ligesom den informerer om, at Kræftens Bekæmpelse hjælper og giver tilskud til advokatregningen. Vi har taget afsæt i testators situation i beskrivelsen af, hvem der arver, og hvor meget man selv kan bestemme over ifølge arveloven.

Vi har bestræbt os på at have en let tone om et alvorligt emne og ikke være for insisterende i forhold til at tilgodese Kræftens Bekæmpelse. Det er en mulighed, som folk 100 procent selv vælger.

Her kan du finde brochuren
Brochuren henvender sig til alle, der går med overvejelser om at skrive testamente. Vi håber meget, at du vil hjælpe os med at fortælle om den og uddele den i alle de situationer, hvor det er relevant.

Du kan bestille brochuren på cancer.dk eller downloade den her. Du kan også finde den i din lokale IGEN-butik i løbet af kort tid.