Luk

Vil du være med i Kræftens Bekæmpelses Brugerpanel?

Vi søger lige nu kræftpatienter, pårørende og efterladte til Kræftens Bekæmpelses Brugerpanel. Brugerpanelet svarer på spørgeskemaundersøgelser, deltager i fokusgrupper og lignende. Dermed får vi værdifulde input til arbejdet i Kræftens Bekæmpelse. 

17. februar 2020
PATIENT- & PÅRØRENDESTØTTE

Alle patienter, pårørende og efterladte over 18 år, som har haft kræft inde på livet inden for de seneste 6 år, kan melde sig til Kræftens Bekæmpelses Brugerpanel.

Vi søger lige nu kræftpatienter, pårørende og efterladte til Kræftens Bekæmpelses Brugerpanel. Brugerpanelet hjælper os ved at svare på spørgeskemaundersøgelser, deltage i fokusgrupper og lignende. På den måde giver panelet os værdifulde input om kræftpatienter og pårørendes oplevelser med f.eks. støtte fra netværket, cannabis og kræft, genoptræning og rehabilitering.

Med et stort brugerpanel står vi endnu stærkere, når vi taler kræftpatienter og pårørendes sag. Måske har du selv lyst til at deltage, eller måske kender du nogen?

Læs mere og tilmeld dig Kræftens Bekæmpelses Brugerpanel her.

2

Kommentarer

Anne Lund Godt initiativ - har delt på vores facebook side - håber nogen melder sig - det er så væsentligt med sådanne input

18. februar 2020 20:45

Stine Lynghard

Stine Lynghard Dejligt at høre, Anne. Det er en rigtig god idé at dele nyheden på jeres Facebook. De bedste hilsner Stine.

24. februar 2020 11:11