Luk

Forårets arvekampagne lancerer ny film og forbedret arveguide

Den nye kampagnefilm viser, hvilken forskel arvedonationer gør, og hvordan man ved at tilgodese kræftsagen i sit testamente, kan give håb for fremtiden.

25. maj 2022
Betina Ørting Eskildsen, Fundraising & Medlemmer

I den nye kampagnefilm møder du bl.a. Birthe og Thorkild, som har tilgodeset Kræftens Bekæmpelse i deres testamente.

I de kommende uger kan du på TV2s kanaler og andre medier møde vores nye kampagnefilm, som viser, hvilken forskel arvedonationer gør, og hvordan man ved at tilgodese kræftsagen i sit testamente, kan give håb for fremtiden. I filmen og i vores andet materiale opfordres der til at bestille arveguiden.

Mød bl.a. vores forskere og rådgivere
I filmen optræder vores dygtige forskere Giuseppe, Valeria og Chiara i deres laboratorie. Vi møder også vores dygtige rådgiver Majken fra Kræftrådgivningen i København, som sidder sammen med Theis, som er kræftpatient. Og så ser vi Birthe og Thorkild, der har tilgodeset os i deres testamente.

Med den nye film bygger kampagnen videre på budskabet om, at 1 ud af 3 bliver ramt af kræft, for at minde om, hvor alvorlig vores sag er. Samtidig viser filmen også, hvor meget arveindtægterne betyder for vores forskning og vores hjælp til patienter og pårørende. Og budskabet selv en lille del af din arv kan gøre en stor forskel, er med til at understrege, at man ikke behøver at have mange penge for at testamentere til en sag, og at man godt kan tilgodese både sine nære og Kræftens Bekæmpelse.

Folder og kaffekop på et bord

Arveguiden i nye, lysere farver, opdateret indhold og med helt nye billeder.

Forbedret arveguide - lysere look og en ny digital version
Efter næsten tre år på bagen, var det tid til at forbedre den ellers velfungerende og meget vellidte arveguide. Hele guiden har fået et lysere look, helt nye billeder og opdateret indhold. Og som noget helt nyt har vi, frem for blot en online pdf-version af guiden, lagt den op som en lækker iPaper-version, hvor man kan zoome, klikke og endda printe og downloade guiden som pdf.

Se den nye digitale version her: Arveguide

Både film og guide er en del af vores kampagne, som kører fra den 24/5 til den 20/6. Ud over TV, vil du støde på kampagnen i printannoncer, i Facebook annoncer og i bannerannoncer på diverse hjemmesider.

Sig det videre…
Hvis I møder nogen, som har overvejelser om arv og testamente, så fortæl dem endelig, at de kan få arveguiden gratis her og at vores arverådgivere sidder klar til at besvare spørgsmål på tlf. 35 25 77 70 eller mail arv@cancer.dk.

Arvedonationer gør en stor forskel
Arveindtægter udgør over en fjerdedel af vores indtægter og er derfor helt afgørende for vores vigtige arbejde. Vores kampagner har stor effekt på folks engagement – mange bestiller og downloader vores arveguide, deltager i vores arvequiz, ser vores arvevideoer og kontakter vores arverådgivere. Vi oplever også en stigning i antal testamenter, hvor vi er tilgodeset, som vi kender til, fordi vi har givet et tilskud til advokatregningen.