Luk

Kræftens Bekæmpelses brugerpanel – vil du være med?

Vi vil rigtig gerne vide mere om, hvad der er vigtigt for kræftpatienter og deres pårørende. Dine erfaringer som patient eller pårørende kan være med til at gøre Kræftens Bekæmpelses arbejde endnu bedre. Derfor etablerer vi nu et brugerpanel på mindst 300 nuværende og tidligere kræftpatienter og pårørende. Vil du være en af dem?

4. marts 2015
Nille Gry Klinge, Frivilligindsats

Som paneldeltager skal du have lyst til at svare på spørgsmål om livet med kræft ud fra de erfaringer, du har gjort dig. Der er altså ikke noget krav om, at du skal vide noget bestemt for at være med i panelet – det er din oplevelse og din mening, vi gerne vil høre om.


Hvem kan deltage?

Du kan være med i Kræftens Bekæmpelses Brugerpanel 2015, hvis du er kræftpatient, pårørende til en kræftpatient eller pårørende til en afdød kræftpatient. Vi søger paneldeltagere, der som minimum har et helt års erfaring med at have kræft eller med at være pårørende til en kræftpatient.

 
Hvad kan du forvente?

Kræftens Bekæmpelse vil sende dig et spørgeskema 10-12 gange om året. Det vil tage højst ½ -1 time at svare på hvert spørgeskema.

 
Kræftens Bekæmpelse kontakter brugerpanelet via mail. Du skal derfor have en e-mailadresse og have adgang til en computer, tablet eller smartphone for at være medlem af panelet.

 
Brugerpanelet er igangsat fra den 1. marts 2015.

 
Interesseret?

Du kan læse mere og tilmelde dig brugerpanelet i ’Brugerpanelet - informationer og tilmelding’ på www.cancer.dk/brugerpanel

 
Brugerpanelet er iværksat af Kræftens Bekæmpelse og er forankret i afdelingen Patientstøtte og Lokalindsats.

Det vil glæde os, hvis du har lyst til at være med i brugerpanelet!