Luk

Vær med når vi klæder Danmark i lyserødt

19. maj åbner tilmeldingen til Lyserød Lørdag – dagen hvor byrum over hele Danmark bliver klædt i lyserødt, og hvor frivillige og det lokale erhvervsliv samler ind til brystkræftsagen. Og du kan også være med!

16. maj 2022
Sanne Lykke Lindehøj, Fundraising og Medlemmer

Lyserød Lørdag er dagen, hvor lokalsamfund over hele Danmark bliver klædt i lyserødt, og hvor frivillige og det lokale erhvervsliv samler ind til brystkræftsagen med sjove og fælleskabende aktiviteter. Og du kan også være med! Tilmeldingen åbner torsdag den 19. maj. 

Brystkræft rammer 1 ud af 9 danske kvinder, og med din deltagelse i Lyserød Lørdag er du med til at gøre en stor forskel for brystkræftsagen ved at lave en indsamlingsaktivitet efter eget valg.

Støt brystkræftsagen på din egen måde
I år er Lyserød Lørdag den 8. oktober, og som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at arrangere aktiviteter til fordel for brystkræftsagen. Du kan f.eks. arrangere:

  • venindebrunch
  • loppemarked
  • gåtur for familier med hunde
  • juicebod
  • auktioner
  • modeshow
  • morgenkaffe


... og meget mere – kun fantasien sætter grænser. Du kan også vælge at aktivere hele din by, og involvere det lokale erhvervsliv i Lyserød Lørdag. Find inspiration til aktiviteter i idékataloget her.

Sport og Lyserød Lørdag
Brænder du selv for en bestemt sport, eller har din by et særligt hold? En mulighed kunne være at arrangere en turnering, løb eller opvisning, for på den måde at kombinere sport og Lyserød Lørdag med en indsamling til brystkræftsagen. Læs mere og find inspiration til sjove og anderledes sports-aktiviteter her.

Tilmeldingen til Lyserød Lørdag åbner den 19. maj
Vi åbner for tilmeldingen til Lyserød Lørdag 2022 den 19. maj. Tilmelding foregår på frivillig.dk i din Lyserød Lørdag-bygruppe. I by-gruppen finder du også vejledning og mange andre hjælpematerialer, så du nemt kan komme i gang med din Lyserød Lørdag. Hvervematerialer til at engagere det lokale erhvervsliv kan også bestilles fra den 19. maj.

Vi håber, at du har lyst til at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre en indsats for brystkræftsagen – for når vi står sammen om brystkræft, kan det mærkes.

1

Kommentarer

Birkerød er med igen - og vi fejrer 15-års jubilæet for lyserød lørdag i Birkerød.

19. maj 2022 09:49