Luk

Fundraising

Kun 3 % af Kræftens Bekæmpelses indtægter kommer fra det offentlige. Vi er derfor dybt afhængige af støtte fra private og virksomheder. Frivillige ildsjæle er omdrejningspunktet for mange af de aktiviteter, som på hver sin måde samler penge ind til kræftsagen, samtidig med at Kræftens Bekæmpelses tilbud til patienter og pårørende når endnu længere ud.

Landsindsamlingen

Hvert år går ca. 27.000 indsamlere på gaden for at samle penge ind til kræftsagen. Ud over de mange indsamlere er over 3000 frivillige involveret i planlægningen af landsindsamlingen – f.eks. ved at fordele ruter og uddele materialer. Alle, der er involveret i landsindsamlingen, har en betydelig andel i Kræftens Bekæmpelses indsats inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte – en indsats, der skaber håb og redder liv.

Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag er et event under kampagnen Støt Brysterne, hvor frivillige, foreninger og virksomheder sætter fokus på brystkræft. Det kulminerer lørdag i uge 40, hvor mere end 170 byer gøres lyserøde ved hjælp af kreative idéer og indsamlinger. Som frivillig på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at lave sjove og anderledes events. F.eks. damefrokost, BH-løb, auktion, strikkekløb eller andre fællesskabende aktiviteter.

Pink Cup

Hver 9. danske kvinde rammes af brystkræft, der er den hyppigste kræftsygdom hos kvinder. Derfor har Kræftens Bekæmpelse siden 2003 arrangeret den landssækkende golfturnering for kvinder Pink Cup, hvor der spilles for kampen mod brystkræft. Frivillige arrangører står bag turneringen.

Fundraising-ildsjæle

Har du en god idé til, hvordan du kan fundraise til kræftsagen, men passer den ikke lige ind i de større kampagner og aktiviteter? Så er du altid velkommen til at kontakte os alligevel. Alt fra skolefester, sportspræstationer og salg af loppefund kan skabe synlighed om kræftsagen og samle penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Skriv til privat@cancer.dk og fortæl os om din idé.