Luk

Repræsentantskabsmøde 2020

Velkommen til årets repræsentantskabsmøde den 2.-3.maj, som i år kommer til at foregå her på frivillig.dk. Se også nyheden om afholdelsen nedenfor. 

Vi arbejder på højtryk, så siden er klar til åbning tirsdag d. 21. april.

Rigtig god fornøjelse.

Hvad er repræsentantskabsmødet?

Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed og består af repræsentanter fra lokalforeninger og regionsudvalg, hovedbestyrelsen og præsidiet.

Repræsentantskabet mødes hvert år i maj, hvor man fastsætter Kræftens Bekæmpelses vedtægter, drøfter og godkender langsigtede mål og planer, vælger præsidium og hovedbestyrelse, godkender beretning og årsregnskab og fastsætter kontingent.

I år mødes repræsentantskabet dog kun via frivillig.dk og ikke fysisk i Kolding.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig som vanligt.

Der vil muligvis være nogle spørgmsål i tilmeldingen, der ikke længere giver mening, men processen for tilmelding er ellers uændret.

Hvordan finder jeg mere information?

Du finder meget mere information ved at logge ind på frivillig.dk. Der har du bl.a. adgang til flere menupunkter, som du finder under "Mere".

Når du har tilmeldt dig repræsentantskabsmødet, bliver du automatisk medlem af gruppen "Repræsentantskabsmøde 2020". Her vil du i løbet af maj måned få informationer om f.eks. deltagerlister og mødepapirer. 
Du finder gruppen i venstre side under "Mine grupper".

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Skriv til frivillig@cancer.dk

Tlf. 35 25 75 03