Luk

Vi søger en frivilligleder til synlighedsprojektet.

Er du interesseret i at arbejde med Kræftens Bekæmpelses synlighedsprojekt på Odense Universitets Hospital,
Svendborg Sygehus, Hospice Fyn og Hospice Sydfyn?
Synlighedsprojektet har eksisteret i 19 år. Formålet med projektet er:

• At tilbyde kræftpatienter, pårørende og personale oplysning om Kræftens Bekæmpelse
• At udbrede kendskabet til pjecer udgivet af Kræftens Bekæmpelse og dermed let adgang til information om Kræftens Bekæmpelses rådgivningstilbud
• At øge synligheden af Kræftens Bekæmpelses patientstøtte tilbud

Projektets målgruppe er:
Kræftpatienter, pårørende og personale på OUH og Svendborg Sygehus, på Hospice Fyn og Hospice Sydfyn.

Alle, der rammes af kræft, skal have mulighed for at få hjælp. Kræftens Bekæmpelse er hvert år i kontakt med mange tusinde kræftpatienter, pårørende og efterladte. Men undersøgelser viser, at ikke alle kræftramte kender til de mange tilbud, eller ved hvordan de opsøger disse tilbud.

Kræftens Bekæmpelse iværksætter derfor en helt særlig indsats, for at synliggøre de mange tilbud over hele landet, så de er nemme for kræftramte at benytte. Vi vil sikre, at alle kræftramte har kendskab til de mange tilbud i rådgivningerne

Vi søger

I synlighedsprojektet er vi i øjeblikket 9 frivillige, og vi søger nu en ny synlighedsfrivilligleder af gruppen. Det er ønskeligt, at du har kendskab til sundhedsvæsenet. Du skal have en sundhedsfaglig uddannelse, så du er i stand til at vurderer, hvilke pjecer der er relevante for de enkelte afdelinger og ambulatorier.

Gruppens arbejdet består i at sørge for, at afdelinger og ambulatorier har det pjecematerialer, der er relevante for den enkelte afdeling. Du vil, sammen med Kræftrådgivningen, blive ansvarlig for hvilke pjecer, der skal være på de enkelte afdelinger.

Før hver pjecemøde vil du i samarbejde med sekretæren, have udarbejdet en dagsorden over de nye pjecer, og over pjecer der skal udgå af projektet. Vi har en database, hvor vi styrer hvilke pjecer der ligger på de enkelte afdelinger. Du vil også være ansvarlig for, at de nye pjecer er bestilt hjem til pjecemødet.

Synlighedsgruppen mødes ca. hver anden måned på Kræftrådgivningen, hvor alle orienteres om, hvilke pjecer der er udgået, og hvilke der er nye.
Efter pjecemødet tager de frivillige i gruppen ud på OUH, Svendborg Sygehus, Hospice Fyn og Hospice Sydfyn, og reviderer pjecemapperne på de enkelte afdelinger. Pjecemødet tager ca. 2 timer. Arbejdet ude på sygehuset 2-4 timer.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde introduktion til Kræftens Bekæmpelse, kursustilbud i frivilligledelse, en fast kontaktperson og sparringspartner i opstarten, relevant kompetenceudvikling, et stærkt netværk med andre frivillige i Rådgivningen – et frivilligjob med stor mening

Hvis du er interesseret i jobbet, kan du rette henvendelse til sekretær Susanne Sørensen, Kræftrådgivningen i Odense, telefon 70202687

Susanne Sørensen

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Susanne Sørensen på

Info om jobbet


Annoncen udløber

31. oktober 2019

Arbejdsadresse

Kræftrådgivningen i Odense

Kløvervænget 18 B

5000 Odense C

Susanne Sørensen

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Susanne Sørensen på