Luk

Danmarks bedste frivillige PR- og kommunikationsteam søger grafisk hjælp!

Teamet mødes én gang i ugen (I særlige tilfælde to) og bruger cirka 3-4 timer sammen. Mødet finder sted på Nørre Boulevard 2.sal, Kræftens Bekæmpelses områdekontor.

Udfyld gerne formularen via Kontakt organisation. Samtaler vil blive afholdt løbende indtil den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til det at være frivillig i PR- og Kommunikationsteamet, er du mere end velkommen til at skrive via Kontakt organisation

Vi søger

Vi søger en engageret kollega, som brænder for det frivillige arbejde, og vil være med til at sprede Kræftens Bekæmpelses budskaber i hele regionen. Du skal være klar på at kunne indgå i et team, hvor vi er fælles om beslutningerne. Dine opgave vil hovedsageligt bestå i:

At udarbejde grafisk materiale
At deltage i ugentlige teammøder, hvor vi mødes, diskuterer og planlægger handlingsplaner.
At komme med ud til diverse arrangementer og hjælpe med at indsamle materiale såsom billeder og videoer.
At møde nye mennesker og kunne drikke kaffe/the/vand og få en god snak med de mange søde frivillige ude i de mange lokalforeninger og grupper.
At bidrage til teamets mange andre opgaver.
Derfor forventer vi, at du er knivskarp i InDesign og Photoshop (eller hvad du foretrækker).

- Og det er en stor fordel, hvis du kan håndtere et videokamera/klippe en video sammen, så vi i fremtiden kan lave endnu federe ting!

Vi tilbyder

Du bliver en del af et forholdsvist nyt team. Vi er en frivillig gruppe på fire studerende, som står for udarbejdelse af diverse kommunikationsopgaver for forskellige frivillige foreninger og grupper i Region Midtjylland. Vi studerer alle fire kommunikation, men vi mangler dig, som kan varetage de grafiske opgaver fx layout af postkort, plakater, flyers mm. Hvis det er dig, som kommer med ombord, kan du glæde dig til at blive del af et team, hvor sammenhold og arbejdsglæde bliver prioriteret meget højt!

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Drin Gashi på

Info om jobbet


Annoncen udløber

06. oktober 2020

Arbejdsadresse

Kræftens Bekæmpelse Aarhus

Nørre Boulevard 1

8000 Aarhus C

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Drin Gashi på