Luk

Frivillige søges til “Café Livskraft” i Ballerup

HJÆLP - Vi søger lidt frivillig hjælp til vores “Café Livskraft”, hvor du som vært skal være med til at skabe god og hyggelig stemning samt kunne tale med nuværende/tidligere kræftpatienter, og pårørende.

Vi søger

Vores "Café Livskraft" er blevet et godt besøgt lokalt succesfuldt tilbud - desværre stoppede 3 af 4 værter 19/2 og vi søger derfor 2-3 stabile, søde og empatiske hjælper vil indgå i et lille team. Du vil naturligt blive guidet, hjulpet og uddannet til de evt. svære samtaler der kan forekomme.

"Café Livskraft" er lokal kræftvejledning, der støtter op om de allerede eksisterende professionelle tilbud fra KB Områdekontoret i Herlev, KB Livslinjen, og Ballerup kommunes kræftindsats. Normalt er det dog hverdagens store og små oplevelse vi taler om.

Du vil som café-vært skulle benytte ca. 2-3 timer hver anden uge."Café Livskraft" afholdes pt. på "Posthuset", Banegårdspladsen 7, 2750 Ballerup.Frivilligjobbet er ulønnet, og du skal kunne tale dansk, og helst bo i kommunen. Hvis du allerede har en uddannelsesmæssig baggrund der kan støtte op om arbejdet i "Café Livskraft", vil det kun være et stort plus :-)

Vi glæder os til at høre fra dig, og lade dig indgå i et lille godt og velfungerende team.

Vi tilbyder

”Café Livskraft” er en del af Kræftens Bekæmpelse, Ballerup Lokalforening. Vi har en god lille frivilligegruppe, og giver stor frihed til at sætte eget præg på vores aktiviteter. Vi har flere fælles sociale arrangementer for vores frivillige årligt.

Søg gerne allerede i dag :-)

Du kan finde mere information om lokalforeningen på vores facebook-side her:

https://Cancer-Ballerup.dk

https://facebook.com/CancerBallerup

Jan Michael Milwertz

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Jan Michael Milwertz på

Info om jobbet


Tidsforbrug

2-3 timer hver anden uge

Annoncen udløber

17. august 2023

Arbejdsadresse

Kulturhus “Posthuset”

Banegårdspladsen 7

2750 Ballerup

Jan Michael Milwertz

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Jan Michael Milwertz på