Luk

PR-frivillig: Stafet For Livet Mariagerfjord 2023

Vi er en gruppe frivillige, der så småt er gået i gang med at planlægge Stafet For Livet Mariagerfjord 2023. Det er 7. gang vi går sammen mod kræft i Hobro, og vi har en god og erfaren styregruppe – men vi kunne godt bruge en frivillig til at hjælpe med kommunikation og markedsføring.

Om Stafet For Livet
Stafet For Livet er et årligt tilbagevendende event, som består af en holdstafet, en lysceremoni og en masse andre aktiviteter, hvor vi er sammen om at fejre livet og give håb og støtte til alle der er ramt af kræft.

Stafet For Livet Mariagerfjord afholdes igen den 9. - 10. juni 2023 kl. 16.00 - 12.00.

Formålet med Stafet For Livet er:
- at skabe fællesskaber for mennesker ramt af kræft
- at skabe synlighed om bekæmpelse af kræft
- at bidrage med økonomisk og politisk opbakning til kræftsagen

Om opgaven som PR-frivillig
Din opgave som PR-frivillig er at hjælpe med kommunikationsindsatsen før, under og efter stafetten. Det er din opgave at sikre, at stafetten bliver markedsført, så flest mulige deltagere og Fightere går med i kampen mod kræft, og får en sjov, aktiv og mindeværdig dag.

Du bliver en del af den overordnede styregruppe, som består af et formandskab, samt tovholdere for andre områder (Underholdning, hold, fightere, lysceremoni, logistik, mad, fundraising). Herudover har vi en PR-frivillig som er ansvarlig for sociale medier.

Tidsforbrug
Styregruppen mødes ca. en gang om måneden - og lidt oftere lige op til stafetten. Mellem møderne vil der være en række konkrete opgaver, men du kan i høj grad være med til at fastlægge ambitionsniveauet, så det passer med den tid du har til rådighed.

Vi søger

Du skal være glad for at koordinere og planlægge, og så skal du være en god formidler. Du behøver ikke have en kommunikationsfaglig uddannelse, men det er en fordel, hvis du har erfaring inden for området.

Vi tilbyder

Som frivillig PR-ansvarlig får du en unik mulighed for at få leder- og projekterfaring. Du kommer til at arbejde sammen med en engageret og festlig styregruppe, og du får mulighed for at sparre med en rådgivende konsulent fra Kræftens Bekæmpelse. Og vigtigst af alt - du kommer til at gøre en forskel for rigtig mange mennesker berørt af kræft.

Helle W. Elmholdt

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Helle W. Elmholdt på

Info om jobbet


Annoncen udløber

10. juni 2023

Arbejdsadresse

Ambuparken

Aalykkevej 2

9500 Hobro

Helle W. Elmholdt

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Helle W. Elmholdt på