Luk

Cafe frivillig

Vil du være med til at give kræftpatienter et bedre liv under og efter deres kræftsygdom?

Så kan du nu blive frivillig i Cafe Mageløs, som er Kræftens Bekæmpelses cafe i forlængelse af Aalborg kommunes træningstilbud til kræftpatienter.

Formålet med cafeen er at skabe et frirum, hvor der er plads til erfaringsudveksling med ligesindede og hvor frivillige understøtter samtalen og skaber en hyggelig ramme for det sociale samvær.
Der afholdes cafe mandag og onsdag formiddage kl. 8.30 - 12.00. og det tilstræbes at man som frivillig har 1-2 vagter om måneden.

Vi søger

Vi søger engagerede personer, som har tid og lyst til at indgå aktivt i et nyt team af frivillige, der skal arbejde tæt sammen om opgaven. Du skal være interesseret i mennesker og have overskud til både at lytte og til samtale, og derved medvirke til, at cafeens brugere får en god oplevelse.

Vi tilbyder

Som frivillig er du vært i cafeen, og du bliver en del af et velfungerende frivillig team, som er engagerede i opgaven og har det sjovt sammen. Du får en god introduktion til opgaverne i cafeen og bliver via kursus i Kræftens Bekæmpelse introduceret til organisationen og øvrige frivillig-netværk.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Jytte Andersen på

Info om jobbet


Tidsforbrug

3-5 timer ugentlig

Annoncen udløber

18. oktober 2023

Arbejdsadresse

Haraldslund,

Kastetvej 83

9000 Aalborg

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Jytte Andersen på