Luk

Demokratidage 2024 - kursusdag

Målgruppe: Medlemmer af lokalforeningsbestyrelser, regionsudvalg og hovedbestyrelsen.

Formål og udbytte: Demokratidage går ud på at mødes med en folketingspolitiker fra dit lokalområde sammen med andre frivillige. Her sætter vi kræftsagen på dagsordenen over en kop dialogkaffe. Kaffemødet planlægges sammen med de andre frivillige og dit områdekontor og finder sted mellem den 16. og  27. september. Du er selv med til at bestemme, hvilket lokalt valgt folketingsmedlem I mødes med og hvornår.

Demokratidage skydes i gang med en fælles kick off kursusdag i København for alle, der tager del i Demokratidage. Dagen bliver fuld af gode hjertefortællinger, politiske håndgreb og ’brændende platforme’, hvor du kan bringe dine egne erfaringer i spil.

Indhold:

  • Jesper Fisker (adm. direktør i Kræftens Bekæmpelse) deler erfaringer fra Christiansborg.
  • Özlem Cekic (tidligere folketingsmedlem og nu generalsekretær for foreningen Brobyggerne – Center For Dialogkaffe) fortæller om Dialogkaffe og livet som folketingspolitiker.
  • Vi bliver klogere på kaffemødernes tematiske fokus.
  • Vi tager os god tid til at øve os i dialog og fortællinger, og vi forbereder helt konkret vores kaffemøder med folketingspolitikere i uge 38 og 39 fra 16. – 27. september.

Form: Kursusdagen afholdes fysisk i Kræftens Bekæmpelse på Strandboulevarden 49, København Ø.

Tilmelding: Hvis du har lyst til at deltage i Demokratidage, viser du i første omgang din interesse ved at tilmelde dig kursusdagen her til højre. Fristen er 3. juni. Der er 50 pladser i år, og vi forsøger at tilgodese en god fordeling mellem områder og mellem nye og tidligere deltagere. Du får besked i juni måned, om du har fået en plads.

Mere nysgerrig?: Læs mere om Demokratidage i denne nyhed: https://www.frivillig.dk/nyheder/nyheder-p3/kom-med-til-demokratidage-2024/. Læs også vejledningen, som du finder under 'Kursusmateriale' i kursusgruppen på frivillig.dk (ligger under dine grupper til venstre efter tilmelding). 

Demokratidage 2024 - kursusdag

14. september 2024 kl. 10:00-17:00

Adresse

Strandboulevarden 49, 2100 København Ø

Undervisere

Henriette Lynderup, udviklingskonsulent

Lone Holm, projektleder

Tilmeldingsfrist:

Mandag den 03. juni 2024

Vis mere Vis mindre