Luk

Årets første arvekampagne bygger videre på rekord

Vi skyder året i gang med en kampagne om arv og testamente, hvor vi bygger videre på vores rekordgode resultater fra november-kampagnen. Læs også om en frivillig, der har betænkt Kræftens Bekæmpelse.

17. januar 2023
Betina Ørting Eskildsen; FUNDRAISING & MEDLEMMER
En pjece om arv og en kop kaffe

Fra den 17. januar til den 13. februar sætter vi fokus på mulighederne for at betænke Kræftens Bekæmpelse via arv. Foto: Kræftens Bekæmpelse

Så er det allerede tid til at sætte fokus på arv og testamente. I januar-kampagnen følger vi op på en rekordkampagne fra november, hvor utroligt mange bestilte og downloadede arveguiden, så vores videoer om arvereglerne og deltog i arvequizzen. Vi er nået bredt ud med vores markedsføring og har skabt høj interesse.

Takket være den store opbakning fra alle i Kræftens Bekæmpelse var vi bl.a. synlige i genbrugsbutikker, kræftrådgivninger, i nyhedsbreve, på Facebook, LinkedIn, og websites. Tak for jeres hjælp.

Fra den 17. januar til den 13. februar sætter vi igen fokus på muligheden for at tilgodese Kræftens Bekæmpelse i sit testamente. Du kan støde på vores budskaber på TV2s kanaler - TV2, TV2 Charlie, TV2 Fri, TV2 Sport og TV2 Sport X - og i avisannoncer i flere dagblade, regionale aviser og blade. Og så vil du måske også opleve at se vores annoncer på Facebook og diverse hjemmesider.

En kvinde foran en opslagstavle.

Gerda Wennermo, frivillig i Genbrug i Helsingør og har valgt at testamentere til Kræftens Bekæmpelse.

Mød Gerda
Gerda Wennermo har oplevet meget i sit 84-årige liv. Omdrejningspunktet har altid været at hjælpe andre – som mor til et multihandicappet barn, som leder af et krisecenter for voldsramte kvinder og børn og som mangeårig frivillig i en Kræftens Bekæmpelse genbrugsbutik. Derfor er det også helt naturligt for hende, at hun har skrevet kræftsagen ind i sit testamente.

- Det vigtigste er at følge sin mave og gøre det, der føles rigtigt. Man kan virkelig gøre meget godt selv med en lille pose penge. Det er vigtigt at støtte forskningen, så vi kan komme videre, siger hun.

Hele artiklen om Gerda Wennermo kan læses her

Sig det videre…
Hvis du som frivillig møder nogen, der har overvejelser om arv og testamente, så fortæl dem endelig, at de kan bestille arveguiden gratis her, og at vores arverådgivere sidder klar til at besvare spørgsmål på tlf. 35 25 77 70 eller mail arv@cancer.dk.

Arvedonationer gør en stor forskel
Arveindtægter udgør over en fjerdedel af Kræftens Bekæmpelses indtægter og er derfor helt afgørende for vores vigtige arbejde. Uden arvedonationer ville vi være nødsaget til at reducere vores forskningsindsats, og vi ville ikke kunne oplyse og give gratis støtte til patienter og pårørende i samme omfang som hidtil.

Derfor er det vigtigt, at vi gør opmærksom på, at testamenter er en af de måder, man kan støtte Kræftens Bekæmpelse på, og hvordan man i givet fald gør.

Du kan læse mere om, hvorfor vi kører arvekampagner, og hvad du kan gøre som frivillig ved at logge ind på frivillig.dk og gå ind under frivillige aktiviteter/fundraising/arvekampagnen.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring kampagnen. Skriv eller ring til Dorte Hee, ansvarlig for arv og testamente på hee@cancer.dk eller tlf. 23 46 23 15.