Luk

Arvekampagnen kører igen

Fra tirsdag den 26. januar og tre uger frem kan du igen møde vores kampagne om arv og testamente på bl.a. TV 2s kanaler og andre medier. Vi har gode resultater fra første kampagneperiode, og nu gør vi igen opmærksom på muligheden for at tilgodese Kræftens Bekæmpelse i sit testamente.

26. januar 2021
FUNDRAISING & MEDLEMMER

Kampagnefilmen vises på TV og på Kræftens Bekæmpelses Facebook fra den 26. januar, og igen er Waage Sandø med som ambassadør og speaker på filmen. Foto: Fra kampagnefilmen.

Vi er meget tilfredse med resultatet af vores første store arvekampagne i november. Vi har spurgt folk, og de oplevede kampagnen positiv. Vi fik desuden en stor stigning i antallet af henvendelser til arveafdelingen i kampagneperioden, og vi havde rekordmange udsendelser og downloads af vores arveguides.

Derfor bruger vi i denne kampagne samme budskaber og en del af materialet fra november, men udvikler også nye varianter af bannere og Facebook-annoncer.

I kampagnen fortæller vi danskerne, at man giver liv og håb til mange, når man testamenterer til Kræftens Bekæmpelse. Budskabet om, at 1 ud af 3 bliver ramt af kræft, skal minde om, hvor alvorlig vores sag er. Et andet vigtigt budskab er, hvor meget arveindtægterne betyder for vores forskning og vores hjælp til patienter og pårørende.

Mange tror i øvrigt, at man skal være rig for at testamentere til en sag, hvorfor vi understreger, at selv en lille del af ens arv kan gøre en stor forskel. 

Hvis du møder nogen, som har overvejelser om arv og testamente, kan du fortælle dem, at de kan få overblik i vores gratis arveguide:

Bestil din gratis arveguide

Derudover sidder vores arverådgivere klar til at besvare spørgsmål på tlf. 35 25 77 70 eller på mail arv@cancer.dk.

Del gerne arvequiz og kampagnefilm
Især vores arvequiz var meget besøgt i november, og 20.000 gennemførte quizzen. Vi har opdateret quizzen med nye spørgsmål og opfrisket designet – og vi håber, at mange også denne gang vil teste deres viden.

Kræftens Bekæmpelses arveguide giver overblik over mulighederne.

Du kan allerede nu teste din viden i arvequizzen og dele den i dit netværk, hvis du har lyst:

Test din viden om arv og testamente

Fra tirsdag den 26. januar bringer vi en kort version af kampagnefilmen på Kræftens Bekæmpelses Facebook, som du også meget gerne må like og dele i dit netværk.

I kampagnefilmen optræder kræftpatienter, et ægtepar, der har skrevet testamente til fordel for Kræftens Bekæmpelse, rådgivningslederen fra Herlev samt en af vores forskere. Waage Sandø lægger stemme til og optræder til sidst i filmen med en opfordring til at bestille en arveguide. 

Filmen bliver vist på TV2s kanaler, på diverse hjemmesider, på Facebook og i udvalgte aviser og ugeblade.

Har du spørgsmål omkring kampagnen, er du velkommen til at kontakte Dorte Hee, ansvarlig for arv og testamente, på mail hee@cancer.dk eller på tlf. 23 46 23 15.