Luk

Bliv en del af det lyserøde fællesskab

Der er fuld gang i planlægningen af Lyserød Lørdag den 5. oktober. Hvis du også overvejer at være med, kan du sagtens nå det endnu. Få idéer og inspiration her.

13. september 2019
FUNDRAISING & MEDLEMMER

Frivillige på gaden til Lyserød Lørdag i Aalborg sidste år. De solgte marengskys og samlede på den måde ind til brystkræftsagen. Foto: Fundraising & Medlemmer.

Rundt om i det ganske land er der fuld gang i planlægningen af Lyserød Lørdag, og der er allerede en lang række sjove og spændende arrangementer under opsejling.

De løber af stablen i uge 40, hvor mange af dem finder sted på selve Lyserød Lørdag den 5. oktober. Fælles for dem alle er, at man selv bestemmer, hvad man vil arrangere for at samle penge ind til brystkræftsagen.

Hvis du også har lyst til at være med på denne fantastiske dag, kan du stadig nå det. Ethvert initiativ er velkomment - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Få idéer og inspiration
Du kan læse meget mere og få en masse god inspiration på www.lyserødlørdag.dk eller i vores idékatalog, som du kan se og downloade her

På frivillig.dk kan du ydermere finde din bys helt egen Lyserød Lørdag gruppe, hvor der også er en masse god hjælp at finde. Det er også her, man kan bestille materialer, der kan understøtte ens arrangement og varer til videresalg.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Lyserød Lørdags sekretariat på tlf. 35 25 35 12 eller mail: lyseroedloerdag@cancer.dk