Luk

Book dit eget foredrag

Nu kan du booke et færdigt foredrag ude i dit lokalområde med faglig viden om netop det, I arbejder med. Find en liste over foredragene på frivillig.dk.

15. oktober 2019
FORENING & FRIVILLIGE

Nyt tilbud om faglige foredrag til lokalforeninger i Kræftens Bekæmpelse. Foto: Colourbox.

Beskæftiger I jer med information til pårørende eller med alternativ behandling i jeres lokalforening? Og kunne I godt tænke jer, at endnu flere får denne viden?

Så kan I nu bestille en fagmedarbejder fra Kræftens Bekæmpelse til at komme ud til jeres lokalområde og holde et åbent foredrag for alle interesserede. I kan eventuelt slå jer sammen med andre lokalforeninger, så borgere i flere kommuner kan få glæde af foredraget.

Seks forskellige foredrag
De faglige foredrag er et tilbud til alle lokalforeninger i Kræftens Bekæmpelse og Stafet For Livet styregrupper for at skabe mere viden lokalt til at understøtte det lokale frivillige arbejde. I skal blot finde et egnet lokale til foredraget og f.eks. sørge for kaffe til de fremmødte. 

Der er seks forskellige foredragsemner, som I kan vælge imellem. Klik ind på frivillig.dk og læs mere om de enkelte foredrag. For hvert foredrag finder I en kontaktperson, som I kan skrive til for at aftale en dato for foredraget, der passer jer og foredragsholderen.

Har I brug for hjælp til at synliggøre jeres foredrag eller til at skrive en pressenyhed, kan I kontakte frivillig@cancer.dk