Luk

Danskerne tager positivt imod opkald fra Kræftens Bekæmpelse

Efter regeringen i sidste uge åbnede for en langsom og kontrolleret tilbagevenden til vores arbejdsplads, er vi også i Fundraising & Medlemmer begyndt den proces. Vi er begyndt at ringe til private og erhvervslivet, og vi får en meget varm modtagelse.

24. april 2020
FUNDRAISING & MEDLEMMER

Trine Olsen er en af dem, der ringer fra Kræftens Bekæmpelse, og hun bliver positivt modtaget af danskerne. Foto: Fundraising & Medlemmer.

Vi har prioriteret at starte med vores telemarketingmedarbejdere – en pilot-genåbning for at teste reaktionerne fra danskerne. Det har vi, fordi vi gennem telemarketing kan hverve både nye medlemmer og få donationer fra erhvervslivet, som alt sammen er meget vigtigt i den økonomiske situation både Kræftens Bekæmpelse og resten af Danmark befinder sig i.

Kontrolleret genåbning dag for dag
Vi er startet meget varsomt op med få antal medarbejdere for hele tiden at overholde de helbredsmæssige retningslinjer for vores medarbejdere, men også for hele tiden at have føling med, hvordan vores støtter og medlemmer modtager vores opkald, fortæller Ken Andersen, chef for Fundraising & Medlemmer i Kræftens Bekæmpelse.

- Allerede nu oplever vi, at responsen og resultaterne fra danskerne er overvældende. Vores medarbejdere oplever en utrolig varm modtagelse og stor forståelse for årsagen til vores henvendelse, og det gælder både hos private og hos erhvervslivet, siger Ken Andersen.

Viljen til at støtte kræftsagen er uændret
Mens hele Danmark på imponerende vis har holdt afstand og er blevet hjemme under nedlukningen, har kræften ikke holdt pause. Der er fortsat stort behov for at kunne hjælpe kræftpatienter med råd og vejledning, og vi har en stor opgave i at forebygge, så færre får kræft og flere overlever. Det oplever vi, at danskerne har stor forståelse for, og vi er meget taknemmelige for den opbakning til kræftsagen, vi møder, fortæller Ken Andersen. 

- Resultaterne efter få dages opkald til nye medlemmer og erhvervsliv viser os, at resultaterne er mindst lige så gode som før coronakrisen, siger han.

Så vi forsætter den kontrollerede genåbning med optimisme og har et berettiget håb om, at vi fortsat kan understøtte forskning, forebyggelse og patientstøtte, som er altafgørende for, at vi kan hjælpe kræftpatienter og deres pårørende.

På frivillig.dk efter log-in kan du løbende følge, hvilke kampagner vi ringer om i den nære fremtid.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakt områdechef Ole Saatterup på mail olesa@cancer.dk eller tlf. 35 25 71 25.