Luk

De hvide indsamlingsbøtter er kun til landsindsamlingen

Bøtterne må ikke bruges til andre indsamlingsaktiviteter. Der vil i stedet komme nye bøtter, som kan bruges i forbindelse med andre indsamlinger.

21. april 2022
Fundraising og medlemmer

De karakteristiske hvide indsamlingsbøtter, der kun må bruges til landsindsamlingen

Landsindsamlingen er vel overstået med et flot resultat på 33 mio. kr. For Kræftens Bekæmpelse er de hvide indsamlingsbøtter et fast symbol på den årlige Landsindsamling.

For at styrke Kræftens Bekæmpelses troværdighed er der et behov for at præcisere retningslinjerne for brug af indsamlingsbøtter ved indsamlingsaktiviteter i Kræftens Bekæmpelse.

Fremover må de hvide indsamlingsbøtter kun bruges ved Landsindsamlingen og ikke andre indsamlingsaktiviteter. Det er for at undgå forvirring om hvad der samles ind til og hvornår. På den måde minimerer vi risikoen for snyd. Af samme grund produceres der nye fine lyserøde indsamlingsbøtter til Lyserød Lørdag.

Find retningslinjerne på frivillig.dk efter log in.

3

Kommentarer

Katja Hansen

Katja Hansen Og hvad så med Stafet For Livet? Vi bruger indsamlingsbøtterne til at få lokale virksomheder, butikker, forretninger mv. til at støtte vores stafet ved at sætte dem op i deres butikker mv. og på selve stafet weekenden, så får alle vores hold en indsamlingsbøtte, som besøgende til deres telte kan donere til!! Hvad skal vi så gøre nu? Er der en løsning til os, som er lige på trapperne?! 

22. april 2022 17:39

Nanna Berg

Nanna Berg Kære Katja Hansen
Stafet For Livet er ved at udfase brugen af bøtter, og der er ved at blive tænkt i nye løsninger. Du vil høre mere om det og ellers er du velkommen til at kontakte din lokale stafetkonsulent.
De bedste hilsner
Nanna Berg
Kommunikationskonsulent
Kræftens Bekæmpelse 

27. april 2022 09:06

Gitte Schmidt

Gitte Schmidt Hvad er status på de nye muligheder?

4. november 2022 18:37