Luk

Det er blevet nemmere at udsende nyhedsbreve

Udsendelsestiden er halveret for lokalforeningernes nyhedsbreve. Der går nu kun fem arbejdsdage fra I sender nyhedsbrevet til os og til det lander i medlemmernes indbakke.

13. september 2021
Patientstøtte & Frivillig Indsats

Det har været et stort ønske fra frivillige at skære udsendelsestiden ned på lokalforeningernes nyhedsbreve. Det er nu sket, så der fremover kun går fem arbejdsdage fra I indsender det færdige nyhedsbrev til Frivillig Indsats, til det lander i medlemmernes indbakke.

Samtidig har vi givet skabelonen et eftersyn, så I fremover ikke behøver skrive postnumrene i skabelonen, men kan nøjes med at skrive jeres lokalforenings navn.

Det gode nyhedsbrev
Som lokalforening har I mulighed for at sende nyheder til de af Kræftens Bekæmpelses medlemmer, der bor i jeres lokalområde.

Nyhederne kan f.eks. handle om oplysning om jeres lokale indsats, jeres generalforsamling, foredrag mm. Det kan målrettes medlemmer i lokalforeningens område, så relevansen bliver så stor som muligt for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Korte appetitvækkere, der linker videre
Et nyhedsbrev fungerer bedst, når det består af korte tekster. Det er desuden en fordel, hvis I skriver i korte sætninger, så nyhedsbrevet kan læses hurtigt og nemt. Skriver I for langt, risikerer I, at læseren giver op, inden de er nået igennem hele nyhedsbrevet.

Til gengæld er det godt at give mulighed for at klikke sig videre til mere læsning for dem, der vil fordybe sig i emnet.

Tænk derfor på de korte tekster i nyhedsbrevet som appetitvækkere. Via disse tekster kan læseren klikke sig videre til jeres hjemmeside, hvor historien er fuldt beskrevet eller til jeres Facebookside, hvor der er billeder og mere information.

Find mere info om nyhedsbreve
Du kan læse en mere udførlig vejledning i at skrive det gode nyhedsbrev på Frivillig.dk under din lokalforeningen – praktisk information og i undergruppen ’nyhedsbrev til medlemmer’. Der finder du også den opdaterede skabelon, som du skal sætte dit nyhedsbrev ind i inden du sender det ind til frivillig@cancer.dk.

Tag kontakt til din områdekonsulent
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at udfylde skabelonen, så kan du kontakte din områdekonsulent, der vil hjælpe dig.

3

Kommentarer

Tove Pedersen

Tove Pedersen Hvem vil få vores nyhedsbreve, når vi hedder Hals Lokalforening, og formanden bor i V.Hassing - med postnr. Vodskov, hvor det meste af området hører til Aalborg Lokalforening? 
Er det muligt, at jeg kan få en liste over medlemmer med postnr. 9310 og så opdatere den, så de mange medlemmer, vi har i det postnr., får nyhedsbrevet fra Hals Lokalforening? Mvh. Tove, Hals Lokalforening

10. oktober 2021 09:42

Nanna Berg

Nanna Berg Kære Tove
Jeg beklager det sene svar, men vi er ved at undersøge sagen. Jeg vender tilbage, så snart jeg har fundet en løsning.
De bedste hilsner
Nanna Berg, kommunikationskonsulent i Kræftens Bekæmpelse, Frivillig Indsats.

10. november 2021 15:36

Nanna Berg

Nanna Berg Så har jeg undersøgt sagen, og det er desværre sådan, at man kun kan sende til dem, der er medlem af ens lokalforening. Og det uanset bopæl og postnummer. Det I i stedet kan gøre, er at kontakt Aalborg Lokalforening og få talt sammen om at få sendt de samme informationer ud, hvor det er formålstjenstligt. Du er meget velkommen til at ringe til mig på tlf.: 27 60 29 16, hvis du har spørgsmål til ovenstående. 

12. november 2021 12:45