Luk

'Det Gode Testamente' afholder event i flere byer

Fredag den 13. september afholder 'Det Gode Testamente' events i Roskilde, Aarhus og Odense. Du kan derfor møde repræsentanter fra bl.a. Kræftens Bekæmpelse i en stand, hvor der er fokus på muligheden for at donere til velgørenhed i testamenter.

10. september 2019
FUNDRAISING & MEDLEMMER

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 35 velgørende organisationer.

Mange danskere har et stort hjerte for velgørenhed og vil gerne testamentere et beløb til noget, der står deres hjerte nær. Derfor er Kræftens Bekæmpelse sammen med 34 andre organisationer med i 'Det Gode Testamente'. Organisationerne vil gerne øge kendskabet til mulighederne og gøre det nemmere at betænke velgørenhed via arv. 

På fredag den 13. september markeres International Testamentedag med events i Odense, Århus og Roskilde. Der bliver sat fokus på muligheden for at tage stilling til, hvad man ønsker at efterlade, når man ikke er her længere.

I hver by vil repræsentanter for organisationerne i Det Gode Testamente samt en lokal advokat have en stand fra kl. 15-17. På standen kan folk gemme en hilsen, et livsmotto eller en lille sjov ejendel, som først vil pakket ud igen om 100 år, mens de nyder en kop kaffe. Man kan få gratis råd fra advokaten om, hvordan man opretter et testamente og tale med organisationerne om den store forskel, man kan gøre ved netop at tilgodese velgørende organisationer i sit testamente. 

Hvor er vi?
Roskilde: Stændertorvet

Aarhus: Sankt Knuds Torv

Odense: Vestergade ved Ove Sprogøes Plads

Vi håber, at mange kommer forbi og besøger standene. På Det Gode Testamentes hjemmeside kan du læse mere om arrangementet - og her er det også muligt at få hjælp, inspiration og gratis juridisk rådgivning. 

Markeres også internationalt
International Testamentedag er en mærkedag, hvor flere lande sætter fokus på muligheden for at donere til velgørenhed i testamenter. I f.eks. Storbritannien bruger vores søstersamarbejde 'Remember a Charity in your Will' en hel uge omkring den 13. september til at markere muligheden for at testamentere til velgørenhed.