Luk

Frivilligtræf vender tilbage i 2025

Frivillige er glade for det nye fælles Frivilligtræf for Stafet For Livet og lokalforeninger, viser evalueringen af træffet. Det er nu besluttet, at frivillige skal mødes igen i januar 2025 og starte et nyt år op på tværs af aktiviteter.

17. april 2024
Idunn Haraldsdottir og Katinka Agger

Til januar vil frivillige fra lokalforeninger og Stafet For Livet igen kunne starte året med at udveksle erfaringer på tværs vores forening. Det er nemlig besluttet, at der igen skal afholdes stort fælles Frivilligtræf.

Frivilligtræf blev afholdt for første gang i januar i år og afløste Lokalforeningskonferencen og Kick-Off for Stafet For Livet.

Nu ligger evalueringen af træffet imidlertid klar, og den viser, at 88 pct. af deltagerne var tilfredse eller meget tilfredse med det samlede forløb af dagen. 84 pct. af deltagerne tilkendegav desuden, at de gerne ville deltage igen næste år.  

- Vi kan godt tillade os at kalde Frivilligtræf for en succes på baggrund af den flotte evaluering, og det er også grunden til, at vi gentager træffet til januar. Mange frivillige har netop fremhævet muligheden for at netværke på tværs af aktiviteter, som en af styrkerne ved at mødes på den her måde, siger frivilligchef Maruska la Cour Mosegaard. Hun tilføjer, at dette er helt i tråd med ønsket om at skabe større sammenhængskraft i vores forening.

Evalueringen peger dog også på områder, hvor der er potentiale til at forbedre træffet.

- Vi er meget glade for de mange input og forslag. Nu går den nye planlægningsgruppe bag træffet så småt i gang med at planlægge Frivilligtræf 2025. De vil dykke ned i alle detaljerne, så vi forhåbentlig får et endnu bedre træf til næste år, siger Maruska la Cour Mosegaard.

Planlægningsgruppen vil bl.a. have fokus på, at deltagerne både får værktøjer med hjem til deres konkrete opgaveløsning, og at der samtidig er plads til at sparre og blive inspireret af hinanden på tværs. Og så skal der være mere af den særlige feststemning, som mange stafetfrivillige kender fra Kick-Off for Stafet For Livet.

Frivilligtræf afholdes næste gang lørdag den 18. januar 2025.

Læs også: Frivilligtræf: ”Vi arbejder jo for den samme sag”