Luk

Fantastiske frivillige: Ulrik har samlet ind i 31 år

Ulrik Smith har deltaget i Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling i 31 år. Alle årene har han samlet ind for sin far, og det gør han også på søndag, når han går på gaden igen. Mød ham i videoen nedenfor.

Det betyder noget særligt for Ulrik Smith, når han på søndag går ud og ringer på danskernes dørklokker for at få dem til at støtte Kræftens Bekæmpelse. Han var 40 år, da han mistede sin far til kræft i en alt for tidlig alder.

- I den forbindelse besluttede jeg mig for, at nu ville jeg gøre en indsats og samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Det har jeg gjort hvert eneste år lige siden, fortæller han.

Første gang, Ulrik Smith var med til Landsindsamlingen, var i 1988, og han har gået den samme rute i Gentofte i Nordsjælland alle årene. Det bliver altså hans 32. gang i år, og han har tænkt sig at fortsætte, så længe benene kan holde til det.

- Jeg synes, det er rigtig hyggeligt at samle ind, og så gør det altså en forskel, siger Ulrik Smith.

Der er fortsat ledige ruter rundt omkring i landet, og hvis du kender nogen, som kunne have lyst til at bruge tre timer på at samle ind på søndag, kan de tilmelde sig på Landsindsamlingens hjemmeside: 

Bliv indsamler