Luk

Gå en tur for en god sag

Det er både meningsfuldt og hyggeligt at gå rundt og banke på hos danskerne, når Kræftens Bekæmpelse holder landsindsamling søndag den 16. august. Som indsamler kan du på 2-3 timer samle cirka 1.000 kroner ind til kræftsagen.

30. juli 2020
FORENING & FRIVILLIGE

Kræftens Bekæmpelse holder landsindsamling søndag den 16. august. Foto: Nille Gry Klinge.

Søndag den 16. august går tusindvis af danskere på gaden for at samle vigtige midler ind til forskning i kræft, patientstøtte og forebyggelse af nye kræfttilfælde. Men det er også en dag, hvor vi viser, at vi står sammen om at bekæmpe sygdommen, for ingen skal stå alene med kræft.

Som indsamler er man en vigtig del af en indsats, som skal sørge for, at færre får kræft, at flere overlever kræft og får et bedre liv efter kræft - og man er med til at skabe håb for dem, som står midt i deres livs sværeste situation. 

Med din hjælp kan vi nå ud til endnu flere husstande rundt omkring i landet. Du kan gå turen alene eller tage en ven eller et familiemedlem med. Det plejer at være en hyggelig dag, når vi går rundt og banker på dørene. Vi sørger selvfølgelig også for at følge retningslinjerne fra myndighederne, så alle får en god og og tryg dag.

Meld dig som indsamler her:

Bliv indsamler søndag den 16. august 2020