Luk

Har du hørt om Facebook mentor netværket?

I Kræftens Bekæmpelse oplever vi et stigende behov for tilstedeværelse på de sociale medier, herunder især Facebook. Vi er derfor ved at opstarte et netværk af frivillige mentorer, som kan hjælpe dig med netop din Facebook side.

22. marts 2018
Christina Bering Baden, Forening og Frivillige

Hvad går det ud på

Facebook mentor netværket består af frivillige, som er gode til at bruge Facebook og som interesserer sig for onlineformidling. De frivillige mentorer i netværket hjælper andre frivillige i gang med at bruge Facebook i deres frivillige arbejde. Det kan være i Lokalforeninger, på staffeter, i patientforeninger, Igen butikker eller andre frivilligaktiviteter.
Netværket er på den måde med til at gøre Kræftens Bekæmpelse mere aktive i vores formidling online. Det baner samtidig vejen for, at vi får fortalt endnu flere historier om det frivillige arbejde, bliver mere synlige og kommer i dialog med endnu flere danskere.

Interessemøde i Herning

I netværket er man sammen med andre der interesserer sig for kommunikation, sociale medier og frivilligt arbejde i Kræftens Bekæmpelse. Vi har en fælles gruppe på Facebook, hvor vi kan holde kontakt, diskutere relevante emner, spørge om gode råd og dele tips og tricks.

Netværket er skabt i et samarbejde mellem uddannelsesenheden i Forening og Frivillige, samt kommunikationsafdelingens eksperter i sociale medier.  

Vi sparrer på tværs af netværket om at dele gode historier online, at udvikle nye måder at kommunikere vores historier og om nye muligheder og redskaber på Facebook og andre SoMe platforme.



Nordjylland viser vejen

Mentornetværket tog sine første spæde skridt i Nord. Det første interessemøde blev afholdt i Aalborg for få måneder siden og allerede nu er der to erfarne mentorer klar til at hjælpe.

Her ses Christian sammen med Camilla fra Kommunikationsafdelingen

En af de to er Christian Blok. Christian kommer fra Aarhus, hvor han blandt andet har været ansvarlig for Aarhus Lokalforenings Facebookside. Han er en erfaren Facebookbruger og vi er glade for at have ham i netværket.

Da Christian denne uge er i København i forbindelse med sit speciale, kom han den anden dag forbi Hovedkontoret. Vi viste Christian rundt i de forskellige afdelinger og fik nogle gode snakke rundt omkring i huset.

Vi er ved at få etableret et netværk i Midtjylland og begynder snarest på område Syddanmark. Herefter følger Sjælland og Hovedstaden.


Kontakt

Vil du være med som mentor eller vil du bare gerne høre mere om netværket, så kontakt os endelig!

Karen Fritzbøger karenf@cancer.dk eller Christina Bering Baden baden@cancer.dk