Luk

Du er inviteret til konference om frivillighed

Hvem er fremtidens frivillige egentlig? Hvilke tendenser hersker der inden for frivillighed? Hvordan inddrager vi flere unge frivillige? Det og meget mere kan du finde svar på, når frivilligsymposiet løber af stablen i København den 8. november 2018.

19. oktober 2018
Forening og Frivillige

Der er masser af spændende temaer og oplæg på programmet, og du kan godt glæde dig. Blandt andet:

Nye tendenser

Hvilke nye former for frivillighed er dukket op, og hvad kan vi forvente i de kommende år? V. Laura Auken Larsen, Centerchef i Center for frivilligt socialt arbejde.

Unge frivillige

Hvordan inddrager vi de unge frivillige i foreningslivet, og hvordan får vi dem engageret i at arbejde politisk? V. Caitlin DeVos, frivillig i Relay for Life, USA.

Hverdags-aktivisme

Er hverdags-aktivisme en ny form for frivillighed? Få eksempler på, hvordan hverdags-aktivisme opstår spontant, og udmønter sig i frivillige indsatser. V. Ruth Gøjsen, Medborgerne på Nørrebro.

Fremtidens Frivillige 

Hvem er fremtidens frivillige, og hvad er deres betydning for foreningslivet? Få eksempler på dette med udgangpunkt i AIDS fondets arbejde. VAndreas Æbelø, direktør for AIDS fondet.

Samspillet 

Hvordan får vi udviklet samspillet mellem fremtidens frivillige og nuværende frivillige? Jesper giver sit bud med udgangpunkt i erfaringerne fra Odense lokalforening. V. Jesper Rotvig jensen, frivillig i Kræftens Bekæmpelse.

Se det fulde program, og tilmeld dig her

Fantastiske frivillige

Efter frivilligsymposiet afholdes prisuddelingen, Fantastiske Frivillige. Her kåres Danmarks mest fantastiske frivillige, og vinderen får 25.000 kr. (sponsoreret af Coop) til sit frivillige arbejde.

Praktisk

Arrangementet foregår på Kræftens Bekæmpelses hovedkontor, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø.

Alle er velkomne. Når du deltager som frivillig i Kræftens Bekæmpelse, får du betalt din transport.