Luk

Jesper Fisker fik overrakt en check på over 600.000 kr. af cykelhold fra Stafet For Livet Dragør

For tredje år i træk samler cykelholdet Race 500 against Cancer et stort beløb ind til Stafet For Livet Dragør og Kræftens Bekæmpelse. I år cyklede holdet i Dragør næsten pedalerne af cyklerne med en suveræn rekord på 627.250 kr.

19. oktober 2020
SOPHIE LUNDBÆK, FORENING & FRIVILLIGE

Jesper Fisker, direktør for Kræftens Bekæmpelse, og Agneta Wærling, formand i Stafet for Livet Dragør fik overrakt ’checken’ på 627.250 kr. Foto: Erik Overgaard Nielsen.

Cykelholdet markerede det flotte resultat med en lille festlighed i Dragør fredag den 16. oktober. Direktør i Kræftens Bekæmpelse, Jesper Fisker, var inviteret, og sammen med Agneta Wærling fra Stafet For Livet Dragør fik han overrakt en check på 627.250 kr. af cykelholdet. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde med kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte. Jesper Fisker takkede varmt i sin tale de aktive cykelryttere, der har ydet en kæmpe indsats i Stafet For Livet Dragør.

- Jeg er beæret over at kunne stå her i dag og modtage denne fantastiske donation fra cykelholdet. Det er et vigtigt bidrag til vores arbejde for kræftpatienterne - ikke mindst i år, hvor der corona, sagde Jesper Fisker og fortsatte: 

- Jeg ved, at det til tider er hårdt at deltage i et cykelløb på 500 km, men jeg ved også, at I har haft det sjovt. Og det glæder mig, at I allerede nu er i gang med at planlægge næste års tur. I har vist både vedholdenhed og stort engagement i forhold til, at løbet skal gøre en forskel for kræftramte i Danmark. Kæmpe stor tak til jer og ikke mindst til jeres sponsorer for denne værdifulde støtte.  

Cykelholdet Race 500 against Cancer. Foto fra Race 500 against Cancers' Facebookside.

60 målrettede cyklister
Race 500 against Cancer består af 60 cyklister. Det indsamlede beløb fremkommer dels som et deltagergebyr for de 60 cyklister, der har deltaget på holdet og dels som et resultat af et meget dygtig arbejde for at skaffe sponsorkroner.

Cykelholdet i Dragør har igennem tre år cyklet høje beløb hjem til Stafet For Livet i Dragør. Sidste år 380.000 kr. og det første år 190.000 – i alt 1.197.000 kr. på blot tre år. Det er fantastisk flot klaret, og aktuelt for i år betyder det, at Stafet For Livet Dragør er den stafet, der giver det største overskud i 2020.

For Nicolaj Krabbe og Michael Busk fra styregruppen i Race 500 against Cancer var det vigtigt ikke alene at slå rekorden fra sidste år, men at nå en halv million kroner til Stafet For Livet i 2020.

- Det overgår vi med flere længder, og vi er glade for også at kunne sige, at alle vores omkostninger bliver dækket ind af deltagergebyr, bødekassen og salg af merchandise, Alle sponsorbidragene går derfor ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, fortæller Nicolaj Krabbe.