Luk

Se eller gense digitalt møde om HPV-vaccination

’Stop HPV – bliv vaccineret’ har netop afholdt en online informationsaften om HPV-vaccination. Læge Sidsel Lindgaard holdt oplæg om HPV, HPV-relateret kræft og HPV-vaccination, og svarede på mange gode spørgsmål fra seerne sammen med sundhedsplejerske Marion Nyseter. Mødet blev optaget og kan nu ses eller genses.

12. oktober 2020
FOREBYGGELSE & OPLYSNING, ARTIKEL OPDATERET 12. OKTOBER

Hvad beskytter HPV-vaccination imod? Kan drenge også blive HPV-vaccineret gratis? Hvor mange stik skal man have?

Det er nogle af de spørgsmål, som forældre stiller, når de skal beslutte, om deres søn eller datter skal HPV-vaccineres. Måske I også har mødt nogle af dem, når I har været ude om tale om HPV-vaccination i forbindelse med indsatsen ’Stop HPV – bliv vaccineret’.

Mange ønsker mere information
En nyere undersøgelse har blandt andet vist, at hele 7 ud af 10 forældre til drenge siger, at de ønsker mere information om HPV-vaccination og de kræftformer, som vaccinen kan forebygge.

Forældre og andre interesserede fik derfor mulighed for at få svar på deres spørgsmål hjemme fra stuerne, da vi holdt online informationsaften om HPV-vaccination tirsdag den 29. september 2020.

Til mødet gjorde læge Sidsel Lindgaard os klogere på HPV, HPV-relateret kræft og HPV-vaccination, og hun svarede på spørgsmål fra seerne sammen med sundhedsplejerske Marion Nyseter. Se en optagelse af mødet her, og del gerne videoen:

Online infoaften om HPV-vaccination

1

Kommentarer

Julie Hedegaard Mortensen Hej alle

Nu kan infoaftenen om HPV-vaccination ses eller genses her: https://www.youtube.com/watch?v=I81DcjNYiQ0

Læge Sidsel Lindgaard holdt oplæg om HPV, HPV-relateret kræft og HPV-vaccination og svarede sammen med sundhedsplejerske Marion Nyseter på de mange gode spørgsmål, der blev stillet undervejs.

Del gerne videoen :-)

De bedste hilsner, Julie fra 'Stop HPV - bliv vaccineret'

6. oktober 2020 14:49